Een extra paar ogen

Als ondernemer ben je iedere dag bezig je bedrijf verder te laten groeien, verder te professionaliseren, maar ook efficiënter te laten werken. Ook wil je als ondernemer een veilige en beschermende werkomgeving voor klanten en medewerkers. Ik vertel je graag meer over hoe je als ondernemer meer veiligheid en bescherming kunt realiseren binnen en buiten jouw bedrijf.

Mijn collega Danny schreef eerder over cybercriminaliteit. Hoe ontstaat het? Wat kun je er tegen doen? En hoe kun je het oplossen wanneer er zich problemen voor doen? We hebben hier te maken met niet zichtbare schade binnen uw bedrijf. Zichtbare schade is tastbaar en herkennen we allemaal, vaak veroorzaakt door criminaliteit, een plofkraak, inbraak, maar ook bij een brand of natuurgeweld. In vrijwel alle gevallen vindt constatering achteraf plaats en is het leed al geschied.

Wat als je als ondernemer eerder kunt signaleren, achterhalen en bewijzen? Wat als je als ondernemer kunt beschikken over een paar ‘extra ogen’ die je de mogelijkheid geven om binnen en buiten jouw bedrijf realtime mee te kijken? En nog mooier is dat deze extra ogen op ieder willekeurig moment de beelden terug kunnen spoelen. Met de huidige technologische ontwikkelingen en innovaties moet dat toch kunnen? Want we kunnen ook als ondernemer nooit op twee plekken gelijktijdig zijn en onveilige situatie beoordelen, een diefstal constateren of een productieproces effectief beoordelen.

Zakelijke Opticien

Daarom heeft de VWC Groep zicht verstrekt met de verkoop en implementatie van deze extra ogen, zie ons maar als een soort van Zakelijke Opticien. Onze extra ogen komen in verschillende soorten modellen en maten, voor iedereen geschikt. Van rond tot rechthoekig, van zwart tot wit en natuurlijk leveren wij de extra ogen met de beste kwaliteit lenzen. Revolutionair aan onze extra ogen is, dat ze 24*7 full colour beeld laten zien. Dit is een nieuwe innovatieve marktontwikkeling die je gewoon wilt zien en zeker ook wilt hebben, als ik voor ons mannen mag spreken. Wij mannen zijn toch allemaal ook een beetje gadget freaks.

Samen met mijn collega’s sta ik te trappelen om je een paar extra ogen aan te meten, geheel vrijblijvend en met het beste advies! En het leuke is, dat mijn collega Danny – die dus ook oog heeft voor cybercriminaliteit – bij jou vakkundig de extra ogen komt afleveren en implementeren.

PS. Meer weten over de extra ogen, die ook wel bekend staan als hoogwaardige en kwalitatieve IP Camera’s? Meer informatie vind je via de pagina IP Camera’s – VWC Groep of neem direct contact met mij op via jdevries@vwc.nl.

Blog door: Jan de Vries | Senior Adviseur Communicatie & ICT

terug naar overzicht

VWC ICT & Telecom