Dit is ons verhaal

Video afspelen over Klaas en Erik vertellen over VWC

Wanneer alles klopt. VWC weet wat werkt.

In 1992 startte Van Wendel Computers in Grafhorst, gewoon in de garage aan huis. Anno nu staat de 2e generatie aan het roer en zijn we te vinden met vestigingen in KampenGenemuiden en Nunspeet. En doen we veel meer dan alleen computers.

Wie u ook bent, waar u ook komt en welke leeftijd u heeft: altijd en overal komt u VWC tegen. In de producten en in de mensen. Vanaf het moment dat u naar de basisschool ging tot en met uw eigen carrière, VWC helpt u.

generaties-vwc

Een echte totaalleverancier

Van het installeren van software voor kinderen op laptops op de basisschool, de touchscreens en computerpakketten in de klas op de middelbare school. De studielaptop, mobiele telefoon en schrijfwaren die nodig zijn voor het studeren. De bureaustoel en de zakelijke IT-omgeving voor op kantoor en tot de vaste-telefonie oplossing en zelfs de website van uw bedrijf.

Van website tot printer, van softwarekoppeling tot servers en van pennen tot tablets. Voor complete ontzorging tot losse producten, wij staan klaar. Zakelijk en privé, wat ons betreft loopt het naast én door elkaar. Wij vertellen over de functionaliteiten op de tablet, we helpen u met het uitzoeken welke wifi-versterker van toepassing is voor uw thuiswerkplek en welk mobiele abonnement bij uw wensen en die van uw gezin past.

Passende oplossingen van en voor echte mensen

Dennis aan het woord over VWC
Video afspelen over Dennis aan het woord over VWC
Wij geloven in persoonlijk contact en duurzame relaties. Dat is de rode draad in ons bedrijf. Als totaalleverancier én partner, precies zoals Dennis van Wendel hierboven in de video vertelt. We helpen mensen om succesvol te zijn en te blijven. Wat uw drijfveer ook is, wij willen het weten. Want alleen dan gaan we het resultaat bereiken dat u voor ogen heeft. Dit doen we met ons totaalpakket aan producten en diensten. Al 30 jaar lang (zie ook onze tijdlijn) en met meer dan 40 medewerkers.

Bij VWC staat de deur open. Ook voor uw carrière. Al lerend aan het werk? Direct vanuit school aan de slag? Of toe aan een andere (bij)baan? Bij VWC kunt u aan de slag.

Voorbeelden genoeg om op te noemen.
Wanneer vertellen wij uw ervaring?

VWC ICT & Telecom