ICT zonder zorgen

Wij vinden dat ICT geen doel is, maar een middel. Een middel om uw business beter te laten functioneren en juist uw doel te bereiken. Wij snappen ook dat u  geen zin heeft om u druk te maken over ICT-zaken. Daarom neemt VWC u dit graag uit handen. Met ons proactieve ICT beheer, heeft u ICT zonder zorgen.

Uw visie is leidend

ICT zonder zorgen begint met uw visie. Wat is belangrijk voor u, waar wilt u heen met uw organisatie en hoe ziet uw business er nu uit. De antwoorden op dit soort vragen zijn van grote invloed op hoe uw ICT-omgeving eruit moet zien. Daarom gaan wij graag met u in gesprek voordat wij u een advies geven. 

Proactief ICT beheer

Iedere organisatie is afhankelijk van een ICT-omgeving.  Omdat u wilt blijven werken, biedt VWC proactieve dienstverlening aan waarbij wij 24 uur per dag jouw ICT-omgeving monitoren. Op deze manier worden zwakke schakels in uw systeem meteen gedetecteerd en verhelpen wij deze direct binnen onze kantooruren en bij escalaties ook buiten kantooruren. Dit alles zodat u gewoon verder kunt. Dat is pas ICT zonder zorgen.

We blijven graag met u in contact

Structureel nemen we samen met u de stand van zaken van uw ICT-omgeving door. Door onze monitoring weten wij precies wat eventuele zwakke schakels in uw netwerk zijn. Wij geven u advies over de beveiliging en prestaties van uw ICT-omgeving. Dit doen wij op basis van een begrijpelijke rapportage, in begrijpelijke taal zonder ingewikkelde ICT-termen. 

ICT voor een vast bedrag

Vaak is het moeilijk te voorspellen wat de kosten voor ICT zijn. Het unieke van ons proactieve ICT concept is dat u een vast bedrag per medewerker, per maand betaald. Gewoon maandelijks schaalbaar, zodat u nooit teveel betaald en toch geen omkijken heeft naar uw ICT-omgeving. Ook dat hoort bij ICT zonder zorgen.

Wilt u ICT zonder zorgen?

Bij VWC geloven wij in een persoonlijke en transparante aanpak. Daarom komen wij gerust naar u toe. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Bent u overtuigd van VWC? Dan kunnen wij snel schakelen en gaan we dus meteen aan de slag. 

VWC ICT & Telecom