WiFi

Slechte WiFi maakt moderne mensen soms wanhopig. Een matig signaal op vakantie is nog tot daar aan toe, maar op de werkvloer moet de WiFi ‘gewoon’ werken. VWC is de partij die zorgt voor een stabiele en snelle WiFi oplossing. Voor eenvoudige tot complexe situaties, voor elk bedrijf de oplossing die het beste past.

WiFi moet ‘gewoon’ werken

WiFi is onmisbaar voor het gebruik van mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. VWC begrijpt dat als geen ander. Medewerkers en bezoekers profiteren de hele dag van een goed netwerk. Of dat overal mogelijk is? Eigenlijk wel, zolang er in ieder geval een goede internetverbinding is. Over het algemeen is dat nergens meer een probleem.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat veel mensen tegelijk verbinding met WiFi kunnen maken. En het is wel zo prettig is dat het signaal overal in uw gebouw goed is, zodat medewerkers op elke plek verbinding met optimale snelheid hebben. Met een Site Survey (meting op locatie) haalt u de invloed van dikke muren, kasten of andere obstakels weg.

Met een goede WiFi oplossing heeft u nog niet alles voor elkaar. De beveiliging en controle moet immers ook op orde zijn. Bezoekers moeten geen toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens. En u wilt vast niet dat medewerkers onder werktijd ongelimiteerd kunnen internetten. Veel bedrijven hebben daarop beleid ontwikkeld. De WiFi oplossing in combinatie met een firewall is hét instrument om dat beleid door te voeren.

Neem contact op met 1 van onze specialisten voor een stabiele WiFi oplossing

VWC ICT & Telecom