WORD JIJ OOK EEN VWC’er?

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je werk? Wij leveren en onderhouden digitale en fysieke werkplekken voor bedrijfsleven en onderwijs. Al meer dan 30 jaar lang. Wij zoeken (young) professionals om mooie projecten bij onze klanten op te leveren.

Jisca werkt in de zithoek bij VWC Kampen

Direct door naar vacatures of nieuwsgierig naar VWC? Scroll naar onderen om jouw toekomstige collega’s te ontmoeten en meer.

Wij zijn een echt
familiebedrijf

Familiebedrijven zijn de motor van de Nederlandse economie. Een familiebedrijf heeft mooie eigenschappen zoals betrouwbaar, stabiel en lange termijn.

 

Bij VWC hechten we waarde aan het feit dat we een familiebedrijf zijn. Het woord familie associëren we met warmte, samen werken en informeel. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Altijd leveren van oplossingen door middel van producten en diensten rondom de werkplek. Altijd klaarstaan om onze klanten te helpen. Het zit in ons DNA.

In 2022 vieren we ons 30 jarig bestaan. We zijn uitgegroeid tot een familiebedrijf die in de wijde omtrek actief is. Met onze mensen zijn we de partner voor bedrijven en onderwijs die digitale en fysieke werkplekken levert aan de werkende en lerende mens.

We ontwikkelen onze dienstverlening met nieuwe technologieën en focussen ons op het proactief ondersteunen van de werkplek zodat onze klanten kunnen blijven groeien.

We investeren in onze medewerkers door ze een fijne werkplek te geven en onze mensen de juiste kennis mee te geven. Daarnaast zullen we met onze fysieke vestigingen altijd een plek bieden voor inspiratie en advies.

Erik & Klaas van Wendel

Directeur // Eigenaar

Klaas van Wendel

Sinds 2016 mag ik samen met mijn broer Erik als tweede generatie leiding geven aan ons familiebedrijf. We vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers zich op hun plek voelen. We spreken veel met onze mensen en proberen betrokken te zijn met hun wel en wee. 

Ontmoet toekomstige collega’s

CHECK ONZE VACATURES

Inside Sales medewerker
Nunspeet

Voor onze mooie vestiging op de Veluwe zoeken we een nieuwe collega in ons klein maar fijne team. In ons team zijn de directe collega ’s Derek en Dennis. Wij houden van gezelligheid, gekkigheid en dagen iedere collega uit om tegen ons te darten. Maar hard werken, onze klanten bedienen als koning♕ staat met stip boven aan! Daar komen wij iedere dag voor uit ons bed en doen en laten hier alles voor.

Dennis & Derek #weetwatwerkt
werkplek

Planner ICT Engineers 
Binnendienst

Je bent een belangrijke spil tussen klanten en collega’s. Jij bent verantwoordelijk van de dagelijkse planning  van de IT specialisten tot de jaarplanning van periodiek onderhoud. Ook zorg je ervoor dat jouw collega’s de juiste informatie en materialen hebben om hun klus te klaren. 

Ook weet je de impact van de werkzaamheden en adviseer je de klant om een goede oplevering te kunnen doen. Daarnaast hou je nauw contact met je collega’s om te kunnen anticiperen en proactief te kunnen handelen. 

ICT Engineer
Buitendienst

Grote en kleine omgevingen. Van Microsoft cloud oplossingen tot server systemen. En van beveiliging tot netwerkbeheer. Jij komt als Engineer op locatie om implementaties te doen en er voor te zorgen dat de gebruikers een goede onboarding krijgen in hun nieuwe omgeving.

Onze klanten zijn vooral MKB bedrijven en basisscholen. Met twee tot honderdvijftig werkplekken. Help jij ze verder?

patchkast 1500x600
Marilyn helpt een klant in de winkel

Vacatures

Waar ga jij voor?

Wij staan altijd open voor nieuwe collega’s. Op dit moment staan er een aantal functies open en hebben wij plek voor parttimers, BBL’ers/BOL’ers en meewerkstagiairs.

Of stuur een open sollicitatie als de juiste baan voor jou er niet tussen staat!

En verder nog meer

Naast dat wij onze klanten helpen, vinden wij het ook belangrijk dat er goed wordt gezorgd voor onze VWC’ers. Dat doen we door een open sfeer en cultuur te handhaven, het hebben van een vrijdagmiddagborrel en uiteraard de dartpartijen in de pauzes. Verder hebben wij voor iedere nieuwe medewerker een on-boardingstraject en kun je direct meedoen aan het fietsplan en regelmatig uitjes en etentjes met de PV.

 

Meer weten over VWC Groep?

Bekijk ook de video waarin Dennis vertelt over VWC of lees meer op de Over VWC-pagina. Hopelijk zien we je snel!

VWC ICT & Telecom