Hardware

De wereld is nog nooit zo sterk veranderd als in de afgelopen twintig jaar. Neem alleen al de komst van internet en alle ontwikkelingen die daarmee te maken hebben. Dagelijks worden nieuwe technieken ontwikkeld die werken nog makkelijker en efficiënter maken. VWC kent ze allemaal. Wij vertellen u graag over de kansen voor uw bedrijf! Kom langs in ons Experience Center in Kampen.

Ontwikkel mee met VWC

Voortdurend komen er innovaties op de markt die ondernemers kansen bieden. Ze maken werkprocessen efficiënter, verbeteren de communicatie en vergroten het werkplezier. Ervaar die mogelijkheden in ons Experience Center. Onze specialisten laten u graag de nieuwste technieken zien.

VWC organiseert regelmatig kennissessies. Veel ondernemers bezoeken bijvoorbeeld onze ontbijtsessies, waarbij we een smakelijk begin van de dag combineren met een toegankelijke presentatie van de nieuwe technieken. Soms zijn dat ingenieuze oplossingen, vaak zijn het hele functionele en voor de hand liggende. Denk aan drie-in-één apparaten die de functies van een laptop, tablet en telefoon combineren.

Filosoferen over de toekomst is belangrijk, nadenken over vandaag net zo goed. Apparatuur en ict netwerken moeten immers nu werken! VWC zorgt dat netwerken stabiel zijn en is de partij die uw bestaande infrastructuur indien nodig vervangt en up to date maakt. Daarvoor werken wij samen met betrouwbare wereldmerken zoals Fujitsu, Sharp, OKI, Apple, Samsung en WatchGuard.

Denk samen met VWC na over het organiseren van slimme werkplekken, waar uw mensen fijn, snel en goed werk kunnen afleveren. Ontwikkel mee met VWC.

Maak een afspraak in onze Experience Center en bekijk de mogelijkheden

VWC ICT & Telecom