HAAS – Hardware As A Service

VWC is altijd in beweging om de beste oplossingen voor onze klanten te vinden. We blijven ontwikkelen en creëren daarmee nieuwe diensten en concepten. Om aan de ene kant mee te bewegen met de markt en aan de andere kant te inspireren en de kansen die er liggen te benutten. We hebben de afgelopen tijd toegewerkt naar de introductie van een nieuw werkplekconcept. Een dienst dat al genormaliseerd is op het gebied van auto’s. Weinig bedrijven hebben nog een eigen wagenpark, dit wordt vaak centraal geregeld; via bijvoorbeeld een leaseplan. Dus waarom zou u nog een PC kopen?

Bij VWC is het mogelijk. U koopt geen PC meer, maar u neemt hem af als een dienst. Een dienst waarvoor u alleen betaalt voor gebruik. Werkt u met een flexibele schil aan medewerkers en heeft u bijvoorbeeld een project van een jaar waar tijdelijk een groep mensen aan werkt? Dan neemt u alleen voor die periode de apparatuur voor de werkplek per maand als dienst af. Zonder lange looptijd, per maand opzegbaar voor zolang u wilt. Altijd gegarandeerd van goede prestaties. Mocht een PC een mankement vertonen of defect zijn, dan wordt die direct vervangen zodat u weer door kunt. Geen zorgen of extra kosten, niet hoeven wachten en u kunt u bezig houden met uw eigen werk.

Hardware As A Service

We introduceren deze nieuwe dienst voor de zakelijke markt. En zijn naam is HAAS: Hardware As A Service. HAAS is voor de complete werkplek in drie varianten: Zilver, Goud en Platinum.

Zilver
Instap PC voor administratief werk

Goud
Snelle PC voor intensievere gebruiker

Platinum
Krachtige PC voor de TOP gebruiker

Begin met Zilver, maar schakel zo over naar Goud of Platinum. Dat kan voor alle medewerkers, maar kan ook per medewerker afhankelijk. Dit nieuwe concept maakt het mogelijk om snel op- en af te schalen met teams en projecten. Altijd gericht op constante beschikbaarheid en gegarandeerde prestaties. En u betaalt niet meer voor het apparaat, maar voor de beschikbaarheid van een werkplek.

Dit concept is ook zeer geschikt voor groeiende bedrijven die hun liquide middelen liever inzetten voor hun grondstoffen, machines en/of voorraad. Of bedrijven die zich willen richten op hun eigen projecten, processen of handel en die niet na willen denken over investeringen in werkplek en de desbetreffende apparatuur. Maar wél willen dat het goed en voor een vast bedrag per maand gegarandeerd geregeld is, zonder verrassingen en onverwachte kosten. Nu introduceren we het concept met vaste hardware en later komen we met laptops binnen dit concept

Is uw bedrijf al klaar voor HAAS?

HAAS is al beschikbaar vanaf € 15,- per medeweker per maand. Weten welk pakket het best bij uw organisatie past? Of advies op maat nodig? Laat uw gegevens achter en we helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VWC ICT & Telecom