IP Camera’s

Signaleren, achterhalen & bewijzen: de drie belangrijkste kenmerken voor extra veiligheid. Met (extra) camerabewaking kunt u een inbraak, diefstal of vandalisme signaleren,  achterhalen wat er gebeurde en het voorval bewijzen met videobeelden.

IP Camera’s hebben al vaker hun nut bewezen om te weten wat zich precies in een woning, winkel of bedrijf heeft afgespeeld. VWC heeft een speciale sectie gemaakt waarbij we de camera’s aan een paar extra voorwaarden voldoen.

Live meekijken

De IP Camera’s in VWC’s keuze hebben niet alleen de mogelijkheid tot opnemen, u kunt ook live meekijken. Dit gebeurt door middel van een app op uw telefoon. Bij een signalering door de camera’s, ontvangt u een melding op uw telefoon. Hierdoor kunt u direct kijken wat er aan de hand is. 
Liever geen app op uw telefoon? U kunt ook live meekijken in uw internetbrowser. De app en software zijn gratis.

Beeld in kleur

De meeste camera’s maken gebruik van infrarood, waardoor niet alle beelden goed zichtbaar zijn. Infrarood geeft zwart/wit beelden in het donker en maakt bijvoorbeeld nummerborden van auto’s onleesbaar. Onze camera’s maken gebruik van kleurenbeeld, waardoor u een beter signalement kunt geven wanneer u te maken krijgt met een overval of vandalisme. U kunt zo de kleur van een auto of de kleur van kleding doorgeven aan politie of andere instanties.

Minder valse meldingen

Een aantal van de camera’s uit ons assortiment maken gebruik van deep learning. Hiermee kunnen auto’s, mensen, loslopende katten of bladeren worden herkent. Doordat het systeem gaat herkennen dat u (als werknemer bij het bedrijf of eigenaar van een woning) geen bedreiging bent, krijgt u hier geen meldingen meer van. Door deze filtering weet u zekerder dat wanneer er een signaal wordt afgegeven, er ook wat aan de hand zal zijn. 

Grote kijkhoek

Door de grotere kijkhoek van de geselecteerde camera’s, heeft u meer en beter in beeld wat er op uw terrein gebeurt. Zo vermindert u zogeheten dode hoeken en maakt u het veiliger voor uzelf, uw personeel én uw klanten.

Weten wat onze IP Camera’s voor u kunnen betekenen? We helpen u graag verder!

VWC ICT & Telecom