Presentatie oplossingen

Kijken, kijken en kopen! Dat is een van de effecten van de professionele presentatieoplossingen van VWC. Met onze moderne communicatiemogelijkheden brengen ondernemers hun producten of diensten beter voor het voetlicht. En zien is vaak kopen. Maar onze presentatieoplossingen hebben meer doelen: ze maken vergaderen makkelijker, presentaties en lezingen aantrekkelijker en versterken uw huisstijl of marketing. Bekijk alle fascinerende mogelijkheden in ons Xperience Center in Kampen! Raak onder de indruk van de kansen die onze presentatieoplossingen bieden.

Op deze pagina lichten we enkele mogelijkheden toe. Steeds meer in opkomst is bijvoorbeeld videoconferencing. De voordelen van dit digitaal vergaderen zijn duidelijk: geen reistijden, geen files, geen brandstofkosten, maar snel en effectief vergaderen. Vanaf huis of eigen werkplek praten alle deelnemers mee en kunnen ze presentaties volgen of geven. ‘Skype voor bedrijven’ is hiervoor een ideaal medium. Omdat deelnemers zelf de camera bedienen hebben ze optimale regie over wat ze zien en willen zien.


Bel voor meer informatie en offerte voor videoconferencing


Draadloos presenteren
is voor veel bedrijven ook zeer interessant. Systemen als We-Present, Intel Unite, Barco en Airplay (voor Apple-apparatuur) maken elk gewenst apparaat op professionele wijze toegankelijk. Gehannes met kabels en verschillende apparaten is verleden tijd. Deze oplossingen connecten namelijk met alle apparatuur. Van beamers tot geluidsinstallatie. Dankzij de eenvoudige bediening zijn de bekende en vaak irritante technische problemen bij lezingen en presentaties verleden tijd.

Presentaties levendiger en aantrekkelijker maken? Bekijk bij VWC de mogelijkheden van interactief presenteren, waarbij het scherm met vinger of pen bediend kan worden. Integreren van films, illustraties, 3D-toepassingen en internet in een presentatie is heel eenvoudig. Het onderwijs werkt graag met deze systemen, maar ook het bedrijfsleven ontdekt de kansen. Niet alleen bij presentaties, maar ook als moderne vervanger van het krijtbord of de poster in de wachtruimte.


Meer informatie of offerte van draadloos en interactief presenteren

Voor dat laatste is een videowall ook een prachtige oplossing. Dit systeem koppelt meerdere beeldschermen aan elkaar. Bij elkaar vormen ze een indrukwekkende wand vol beelden. Geschikt voor marketingdoeleinden, productpresentaties of tonen van voordeelacties. Een klant vergeet een bedrijfsbezoek nooit weer!

VWC levert ook installaties voor de beeld en geluid in bedrijven, scholen en (zorg)organisaties. Makkelijk te bedienen systemen die de perfecte hulpmiddelen zijn bij lezingen, presentaties en optreden. Ook functies als intercom en radio zijn geregeld. Alles-in-één systemen die verkrijgbaar zijn in verschillende prijsklassen. Wij vertellen u graag meer over de verschillen.
Neem contact op voor meer informatie over beeld en geluid in gebouwen

Zijn alle traditionele presentatiemiddelen door alle innovaties verouderd? Natuurlijk niet. Beamers zijn nog steeds uitstekende hulpmiddelen bij een goede presentatie. Ook beamers zijn doorontwikkeld. VWC levert bijvoorbeeld draadloze beamers en beamers die mooi worden weggewerkt in plafonds.


Neem contact op met 1 van onze specialisten voor meer informatie

VWC ICT & Telecom