internetverbindingen

Het is belangrijk dat uw internet het altijd doet. Een storend netwerk is niet alleen erg lastig maar ook onnodig. Wij kunnen u verschillende soorten lijnen aanbieden met de snelheden die nodig zijn voor op uw werkplek.

Doordat er steeds meer gebruik gemaakt wordt van Cloud diensten is het belangrijk dat u de juiste lijn en snelheid heb. Wij kijken daarom samen met u naar uw huidige verbinding en aanpassingen die daar aan gedaan moeten worden om goed gebruik te kunnen maken van deze diensten.

Internet voor iedereen

Weinig zaken zo irritant als een slechte internetverbinding. Die vormt immers de basis onder veel zakelijke en persoonlijke activiteiten. VWC helpt bij de keuze voor een goede, betrouwbare en snelle internetverbinding. Of uw kantoor nou midden in de stad is gevestigd of diep weggedoken op het platteland.

De gedachte dat niet op alle locaties goed internet te realiseren valt, is achterhaald. Met straalverbindingen of 4G is zelfs op de meest afgelegen plek wel een betrouwbaar internet haalbaar. VWC adviseert u graag over de mogelijkheden.

VWC is thuis in alle soorten internetverbindingen, zoals via glasvezel (indien aanwezig de beste optie!), coax-kabel, koper of via 4G of een straalverbinding. Wij zorgen ook dat het internet op alle locaties in uw bedrijf goed werkt. Dat betekent dat bezoekers kunnen inloggen op uw Wifi en dat medewerkers overal in het gebouw goed verbonden zijn.

VWC past de verbinding desgewenst aan op uw groei. Een upgrade naar een snellere verbinding blijft altijd mogelijk!

Neem contact op met 1 van onze specialisten of bezoek ons Business Center in Kampen

VWC ICT & Telecom