Online back-up

Een doemscenario voor ondernemers: een crash of calamiteit die het werk lange tijd plat legt. De (financiële) schade is dan al snel heel groot. Een goede back-up is daarom voor elk bedrijf cruciaal. Die zorgt dat de schade beperkt blijft en dat medewerkers zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Zelfs als een kantoor door brand verwoest wordt. VWC adviseert u graag over de beste back-up oplossing voor uw bedrijf.

Elk bedrijf werkt met programma’s en apparatuur die van groot belang zijn. Werken ze niet, dan staat een proces of productie soms volledig stil. Dat wil geen ondernemer. Een back-up draagt bij aan de oplossing en voorkomt dat bedrijfsinformatie of cruciale gegevens verloren gaan. Dat geldt voor alle bedrijven, of ze nou een eigen server hebben of in de cloud werken. Een back up voor cloud-toepassingen stelt data op een intelligente manier veilig, bijvoorbeeld door alleen de gewijzigde documenten van een werkdag op te slaan. Daardoor gaat back-uppen sneller en is er minder dataopslag nodig. Dat scheelt ook weer in de kosten.

VWC denkt met u mee over de beste oplossing voor uw bedrijf. Wellicht is dat een VM-back-up. Deze back-up garandeert bedrijven met veel gevirtualiseerde werkomgevingen dat ze na een calamiteit snel weer in de lucht zijn. Bovendien houdt een ondernemer met deze oplossing de kosten voor back-uppen laag.

Site Recovery is ideaal voor bedrijven die werken met strakke deadlines, zoals in de sectoren transport, productie, bouw- en waterwerken en media. Site Recovery zorgt dat elke wijziging in een document of programma een back-up krijgt. Na een ICT-storing gaan medewerkers meteen verder waar ze gebleven waren. Deadlines voor leveringen, aanbestedingen of offertes komen daarmee niet in gevaar.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies voor uw back-up

VWC ICT & Telecom