Domeinregistratie & webhosting


  • Dennis van Wendel

Een mooie en functionele website is één, een goede vindbaarheid is twee. Een goede domeinnaam is daarom van cruciaal belang. VWC denkt graag met u mee over de juiste domeinnaam, checkt of deze nog vrij is en legt de naam vervolgens voor u vast. Ook is het soms handig om alvast een naam vast te leggen, zodat anderen uw plannen in de toekomst niet kunnen dwarsbomen.

VWC registreert de bekende .nl-adressen, maar heeft ook de mogelijkheid om buitenlandse domeinnamen die eindigen op bijvoorbeeld .com, .be of .de vast te leggen. Altijd handig voor ambities en aspiraties over de grens! Soms ook handig: een domeinnaam die uw beroepsgroep duidelijk maakt! Uiteraard maken wij ook de bijbehorende mailadressen aan.

U gebruikt wat u nodig heeft…

Betalen voor wat u gebruikt en geen cent meer! Dat is de gouden regel waarop VWC hosting diensten aanbiedt. VPS maakt dat mogelijk: een uitkomst voor bijvoorbeeld webshops met producten die in een bepaald seizoen populair zijn. Buiten die periode betaalt de eigenaar minder hosting!

Weten waar de klok hangt….die uitdrukking gaat een beetje op voor hosting. Het woord wordt vaak in de mond genomen, zonder dat duidelijk is wat het betekent. Hosting is een dienst die ruimte biedt voor het opslaan van informatie, illustraties en andere inhoud van websites. Ook zorgt de hoster voor snelheid en veiligheid. Al die informatie wordt opgeslagen in een datacenter.

VWC verzorgt al deze diensten en zorgt dat die perfect op maat van een ondernemer zijn gesneden. We gaan daarbij uit van het principe ‘klein beginnen, groot eindigen’. Een beginnende website heeft immers nog weinig ruimte nodig. Groter groeien kan altijd nog. Onze tarieven zijn daarop afgestemd. VWC verzorgt ook de back-up. Als er op wat voor manier iets misgaat, garanderen wij dat u informatie veilig is!

Ongeacht de keuze voor een domeinnaam of webhosting, bent u bij VWC verzekerd van een hoog servicelevel. Onze deskundige medewerkers zijn makkelijk bereikbaar via de telefoon of email. Zij helpen snel als u ergens tegenaan loopt.

Neem contact op met 1 van onze specialisten voor uw eigen domeinnaam

VWC ICT & Telecom