Office 365

Office 365 maakt slimmer (samen)werken, slimmer communiceren en slimmer ondernemen mogelijk. Het is de basis voor elk ZZP- of MKB-bedrijf dat in de cloud werkt of wil werken. Of ze nou alleen de basis (mail/agenda) gebruiken of juist veel applicaties willen koppelen tot aan het CRM-systeem toe. VWC in Kampen en Genemuiden is de specialist in Office 365. Wij laten u alle mogelijkheden zien en helpen u bij het optimaal benutten van het pakket.

De basis voor elke ondernemer

Met de aanschaf van Office 365 beschikken ondernemers over de bekende programma’s Word, Excel en Outlook. Die kunnen ze op vijf verschillende werkplekken installeren! Skype voor Bedrijven is ook een onderdeel van Office 365. Een buitengewoon functionele applicatie die communiceren met klanten, opdrachtgevers of externe medewerkers veel eenvoudiger maakt. Zakelijk skypen kan met meerdere bestanden tegelijk en delen van bestanden is een fluitje van een cent.

Office 365 voor cloud of hybride is onmisbaar voor ondernemers die op meerdere plekken werken. Overal in de wereld hebben ze snel en eenvoudig toegang tot bedrijfsinformatie en documenten. Of ze nou op kantoor, thuis of op vakantie zijn. Office 365 synchroniseert bovendien met alle apparatuur.

Lekker werken nog eenvoudiger maken? Kies dan voor een cloudwerkplek van Workspace 365. Daarmee heeft u nog sneller toegang tot informatie en applicaties, zowel op desktop, laptop, tablet of smartphone. Overal ziet u dezelfde webpagina die fungeert als bureaublad met de bekende tegeltjes. Met een paar klikken heeft u toegang tot e-mail, documenten en alle bedrijfsprocessen. Met de combinatie Office 365 en Workspace 365 realiseert u een volledige werkplek in de cloud: medewerkers werken optimaal samen omdat ze heel eenvoudig bestanden delen.

De mogelijkheden van Office 365 zijn groot. Ondernemers laten die vaak grotendeels onbenut. Daarom spijkert VWC graag uw kennis bij. Ervaar alle mogelijkheden van Office 365 in ons Experience Center in Kampen. Wij nemen daar uitgebreid de tijd voor.

Maak een afspraak voor een gratis demo in ons Experience Center

 

VWC ICT & Telecom