En toen waren de eerste VWC’ers 25 jaar in dienst

Onze vader Jan en onze oom Harm startten in 1992 met VWC. Gewoon in hun eigen woning. Na twee jaar kregen zij de eerste medewerkers in dienst.

Jos van Dalfsen

Jos had zijn eigen bedrijf in kantoorartikelen en Jan en Harm namen in 1994 het bedrijf van Jos over.

Vanaf toen verkocht VWC niet alleen maar computers en hardware, ook kantoorartikelen en kantoormeubilair werden verkrijgbaar bij VWC. Dit zorgde voor een sterke groei voor VWC.

Jos is vanaf 1997 vestigingsleider van onze vestiging in Kampen en is de expert op het gebied van kantoorartikelen. Je vindt hem dan ook het meest in de winkel zelf. Advies nodig? Jos weet wat werkt.

Gerinda Mateboer

Gerinda kwam op haar 17de bij ons binnen. Ze ging naar school en had haar bijbaan gevonden bij VWC. Want bij Jan en Harm kon ze terecht, ze nam de administratie uit hun handen. Wat waren ze daar gelukkig mee. 

Binnen VWC leerde Gerinda ook haar toekomstige man Jan Mateboer kennen. Met hem is ze nog steeds getrouwd en gezin Mateboer groeide met vijf kinderen. 

Waar Gerinda ons en onze broertjes en zusjes heeft zien opgroeien, zien wij nu met veel plezier haar kinderen op groeien. Gerinda werkt in onze vestiging Genemuiden als ondersteuning van de afdeling administratie.

vlnr: Klaas van Wendel, Jos van Dalfsen, Gerinda Mateboer en Erik van Wendel
Erika van Dijk overhandigde de attentie aan Gerinda Mateboer
Rutger Doorn overhandigde de attentie aan Jos van Dalfsen

Het familiegevoel

VWC is een familiebedrijf in hart en nieren. En collega’s waar we al zolang mee werken en verbonden zijn, voelen dan ook een beetje als familie. 

We hebben met het hele VWC team Gerinda en Jos bedankt op een super locatie. Bij At Sea in Dronten werden we hartelijk ontvangen en hebben daar (met de naaste families) een gezellige avond gehad met een hapje en een drankje

Vanuit de personeelsvereniging kregen de dame en heer een plankje met eetwaren en drinken aangeboden. Om te vieren dat ze hier al zolang werken en om daar een ‘lekker momentje’ bij stil te staan. Daarmee werd ook aan hun gezinnen gedacht, die ook met hen en VWC mee groeiden.

Gerinda en Jos ontvingen van ons als directie een oorkonde, bloemen en een bronzen beeld. Het beeldje is een man dat zijn hoed afneemt, ontzettend passend bij het gevoel dat wij bij Gerinda en Jos hebben. We nemen niet alleen spreekwoordelijk onze pet voor hen af, dit doen wij ook letterlijk. Chapeau voor hun harde werk door de jaren heen. 

Blog door: Erik en Klaas van Wendel | Directeuren VWC

terug naar overzicht

VWC ICT & Telecom