Breednet

Breednet Lite is een nieuw product en biedt zakelijk glasvezelinternet voor een lage prijs. Omdat de stap voor veel ondernemers naar Breednet Premium te groot is bestaat er dus nu de mogelijkheid om alsnog glasvezel te krijgen.

Breednet Lite is beschikbaar voor de bedrijven op alle bedrijventerreinen van Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten. Wel zijn er t.o.v. Breednet Premium een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden:

 • • Lagere bandbreedtegaranties door overboeking
 • • Maximaal 1 VLAN
 • • Gebruik van de verbinding moet op een redelijke wijze te gebeuren, dit om overbelasting te voorkomen
 • • Helpdesk en storing alleen binnen kantooruren (8×5)
 •  De verbinding is uitsluitend voor de abonnementhouder en mag niet gedeeld worden

Direct Breednet Lite afsluiten?

Dat kan! Even nog een paar elementen op een rijtje.
• Kosten: Breednet Lite 50Mbit | € 85,00 per maand – Breednet Lite 100Mbit | € 115,00 per maand
• Aansluitkosten: De eenmalige kosten zijn € 1.500,00.*
• Voorwaarden: Contactduur 36 maanden
• Facturatie:  maandelijks vooraf via VWC Nunspeet. Alle tarieven zijn excl. btw.


NB
Als er meer dan 25 meter gegraven moet worden vanaf de hoofdinfrastructuur worden er extra meters in rekening gebracht. Wanneer er al een Breednet aansluiting aanwezig is (buiten gebruik) of als de contractduur van het lopende Breednet Premium abonnement is verstreken zijn er geen eenmalige aanlegkosten. 

Ja, ik ga voor Breednet Lite:85

Voordelen Glasvezel

Er zijn veel manieren waarop particulieren en bedrijven voordeel kunnen hebben van een snelle, betrouwbare glasvezelaansluiting. Wij zetten hier, per doelgroep, een aantal voorbeelden op een rij.

Agrariërs

Het spreekt voor zich waarom agrariërs behoefte hebben aan een snelle, veilige en betrouwbare internetverbinding via glasvezel. Zij gebruiken internet onder andere voor:

 1. Digitaal aanleveren informatie voor de overheid
 2. Het aansturen en monitoren van melkrobots, mestschuifrobots en voerrobots
 3. Managementprogramma’s en robots updaten via internet
 4. Contact met afnemers
 5. Grondstoffen en voer inkopen
 6. Digitaal contact met de school van de kinderen en de huisarts

 

Gezin

Huisautomatisering (domotica) wordt steeds meer gebruikt in gezinnen. De bediening van apparaten in huis, zoals de thermostaat, verlichting en gordijnen, kan allemaal via internet. Terwijl u op de bank zit of op afstand. Maar denk ook aan veiligheidsmonitoring, wat door glasvezel een stuk eenvoudiger wordt. Valdetectie, brandmelders en veiligheidscontrole om het huis via een camera is eenvoudig te bedienen en monitoren. Natuurlijk blijft surfen op internet een favoriete bezigheid. Informatie opzoeken, vakanties boeken, mail bekijken, videobellen, gamen: het kan allemaal snel, veilig en betrouwbaar.

Jongeren

Huiswerk maken is tegenwoordig bijna ondenkbaar zonder internet. Naast informatie opzoeken is ook contact met anderen, via chat of social media, heel normaal. En welke jongere houdt er nu niet van gamen? Zelfs bijles of huiswerkbegeleiding kan tegenwoordig online. En u als ouders ontvangt de nieuwsbrief van school natuurlijk ook digitaal.

Ondernemende ouderen

Ouderen kunnen langer thuis blijven wonen met zorg op afstand. Zorg en thuiszorg werkt ook steeds meer digitaal. Dit bevordert de veiligheid, het sociaal contact en de zelfredzaamheid van zorgbehoevenden. Ook voor de zorgaanbieder is dit een verbetering. Denk bijvoorbeeld aan:

 1. Toegang tot relevante cliëntinformatie en zorgprotocollen
 2. Mobiel cameratoezicht
 3. Slimme agenda
 4. Instructies doorgeven

 

Bedrijven

Bijna ieder bedrijf heeft een website en de meeste bedrijven zijn ook actief op social media. Deze moeten allemaal online beheerd worden. Mailen en bellen zijn nog steeds de ideale manier om klantcontacten te onderhouden. Maar u doet nog veel meer via internet. Informatie versturen, uw btw-aangifte en andere financiële zaken, bestellingen plaatsen en misschien wel uw webshop beheren. Met supersnel en betrouwbaar glasvezel kunt u vertrouwen op de hoogste kwaliteit.

VWC ICT & Telecom