De juiste printer maakt jouw werk makkelijker

Ieder kantoor (en soms zelfs iedere medewerker) heeft andere wensen op het gebied van printen. Waar op sommige kantoren de printer heel de dag printjes uitwerpt, wordt in een ander pand een paar keer per dag geprint. Voor beide situaties adviseer ik andere printers. Wat ik allemaal meeneem in mijn advies, dat vertel ik graag.

Wat de printer moet kunnen

Er zijn verschillende aspecten die meespelen wanneer ik naar printers kijk: wat heeft de klant nu en zijn er afgelopen jaren bedrijfsprocessen veranderd waardoor de printbehoefte anders is geworden? Voldoen de printers of zijn er nog wensen? Waar ben je tevreden over en wat kan er beter?

Hoeveel medewerkers printen op dezelfde machine en hoeveel printen zij? Moeten ze wachten op een print? En is dat erg of juist niet? Het kan zijn dat het niet meer wachten op een afdruk tijd en geld kan opleveren binnen een bedrijf. En over tijdbesparing gesproken, wil je dat er gaatjes of nietjes in de bladzijdes komen?

Ik bied niet ‘zomaar’ een machine aan. Een machine moet bij het gebruik passen. Ik kijk welk systeem past bij het bedrijf en de medewerkers en probeer aan zoveel mogelijk wensen te voldoen. Daarbij bereken ik ook samen met je welke type printer over de gehele looptijd het voordeligst voor je is. Dit kan zowel laser als inkjet zijn. Beide hele verschillende technieken, die ieder zijn eigen voordelen heeft.

Op naar de toekomst

Met de technieken inachtneming, kunnen we er ook voor zorgen dat het printproces duurzamer wordt. We reduceren de CO2-uitstoot al in het proces of op kantoor. Wist je dat je met sommige nieuwe machines een reductie tot wel 94% kunt bereiken?

Ook zijn er al machines verkrijgbaar die klaar zijn voor de toekomst. Die kunnen in de cloud werken door middel van een directe koppeling. Zo kun je, zonder een computer aan te zetten, vanuit de machine een document uit jouw cloudomgeving ophalen en deze afdrukken. Of maak een scan en zet hem meteen in jouw SharePoint of OneDrive.

Als ik met een offerte kom, dan weet je ook meteen: dit is waar ik de rest van de looptijd aan toe ben. Passend bij de wensen en doelen van jouw bedrijf. Omdat een printer makkelijk in gebruik moet zijn voor jouw werkzaamheden. Een eerlijk en open bedrag, met heldere verwoording. Net zoals onze service. Toners sturen we af zonder extra verzendkosten en geen extra hoge bedragen per extra print; gewoon de standaardprijzen per print wanneer je een keer wat meer print. We hebben korte lijnen, dus is er een keer wat met de printer of heb je vragen? Dan regelen we met ons eigen team dat je geholpen wordt.

Vertel mij jouw wensen op printgebied, dan zorg ik voor een kloppend advies. 
Is mijn advies de volgende afdruk die je maakt?

Blog door: Wilco Kisjes | Adviseur printen & scannen

terug naar overzicht

VWC ICT & Telecom