Gemak voor consument én ondernemer: uwonlinewinkelstraat.nl

Vind eenvoudig uw favoriete winkels en boek een tijdslot

Winkelen met een tijdslot: het wordt even wennen, maar wat fijn dat het kan! VWC wil graag consumenten helpen om eenvoudig een tijdslot te boeken en ondernemers ontzien in het opzetten van een extra systeem. Vanuit VWC zijn we daarom bezig met het opstellen van een online boekingsplatform dat voor iedere ondernemer te gebruiken is als digitale etalage aansluitend op de fysieke winkel: uwonlinewinkelstraat.nl.

Voor ondernemers maakt VWC het simpeler om online afspraken te maken, zonder dat u als ondernemer zelf een systeem moet ontwikkelen. Wel ontvangt iedere ondernemer een eigen unieke url, waarop u bedrijfsinformatie en overige zaken kunt delen. Daarnaast genereert het boekingsplatform een afsprakenoverzicht voor u en ontvangt u automatisch een mail vanuit uwonlinewinkelstraat.nl met de informatie over een geboekt tijdslot. Dit neemt ook extra administratie uit handen, wat in deze bijzondere tijden een fijne bijkomstigheid is.

Naast dat u als ondernemer gemak ervaart, zit er ook een win-kant aan voor uw klant (en voor uzelf als consument). Consumenten gaan naar één website en kunnen vanuit daar direct klikken op en zoeken naar hun favoriete winkel in hun eigen woonplaats om een tijdslot te boeken. Wel zo makkelijk: het voorkomt een (onnodige) online zoektocht naar de juiste winkel en het juiste platform voor het boeken van een tijdslot.

Samen staan we sterker. VWC gaat door met bouwen en ontwikkelen van het platform en nodigt ondernemers uit om zich aan te sluiten bij uwonlinewinkelstraat.nl en maak vandaag nog het boeken van een tijdslot voor uzelf en uw klanten makkelijker.

VWC ICT & Telecom