Waarom VWC?

Totaalleverancier

VWC is ICT totaalleverancier voor het primair onderwijs. Al meer dan 20 jaar. Steeds meer zaken worden aan ICT gerelateerd. Denk aan printen, telefonie en leermethodes. We zoeken elke dag naar de oplossing die aansluit bij uw wensen.

Dit betekent dat wij vooral luisteren. Luisteren naar uw drijfveren en ambities. Daag ons uit in uw school! Wij zien ICT niet als doel maar als middel. Een middel dat ervoor zorgt dat de leerling centraal staat. Onze kinderen zijn immers de toekomst!

Service geen loze kreet

Een woord dat je vaak ziet en hoort. Maar wat betekent onze service eigenlijk voor uw school? Service staat bij VWC voor structureel en persoonlijk contact, financiële zekerheid, snelle respons en gegarandeerde probleemoplossing.

Service betekent voor u dat wij altijd voor u klaarstaan en niet weglopen bij vragen, problemen of storingen. Wij zien elk ‘probleem’ als een kans! Een kans om onze klanten tevreden te stellen en te bevestigen dat de klant voor de juiste partij heeft gekozen!

Lodewijk Verweij

ICT’er, Ds. A. van Stuijvenbergschool in Nunspeet

“We kennen VWC als persoonlijk, betrouwbaar en als aanbieder van het totaalconcept de ideale partner voor de nieuwe ontwikkelingen.”


Download de flyer ICT Totaalconcept voor het Onderwijs

Neem contact op met 1 van onze specialisten voor meer informatie

VWC ICT & Telecom