Training

In samenwerking met onze eigen trainer Lieuwkje Kooistra en trainingspartners kunnen wij verschillende (basis)trainingen voor u organiseren. De inzet van programma’s en ICT hulpmiddelen rendeert namelijk het best wanneer er een bijbehorende training wordt gegeven.

Lieuwkje helpt u om de fijne kneepjes te leren

Wij verzorgen natuurlijk een training op onze eigen online portal Onlineklas. We komen een dagdeel op locatie om het team een knoppentraining te geven. Liever een online training? Dat is uiteraard ook mogelijk. Na deze training kan iedereen uit de voeten met de nieuwe manier van online werken. Wij faciliteren meerdere trainingen om digitaal sterker in de schoenen te staan. Voor ons maakt het niet uit welk onderwerp we behandelen en combineren graag, indien dit is gewenst. Onze trainer Lieuwkje biedt op dit moment de volgende trainingen:
• Onlineklas
• Sharepoint
• Teams


Download de Training op maat  flyer

Office 365
Veel producten die in een school al beschikbaar worden nog niet optimaal benut omdat er niet de juiste kennis voor is. Office 365 is daarvan een mooi voorbeeld; uit onderzoek blijkt dat een gemiddelde gebruiker ongeveer 5% van de mogelijkheden van het pakket benut. De vraag is of we het resterende gedeelte echt nodig hebben en gaan gebruiken maar een kleine verhoging van dit percentage kan al veel voordelen opleveren. Een training met het Office 365 pakket kan er al snel voor zorgen dat de administratieve taken gemakkelijker uitgevoerd kunnen worden.

ICT Masterclass
Ook kunnen wij faciliteren in een ICT Masterclass. De ICT masterclass is een cursus van 7 dagdelen waarin de ICT’er van een school officieel wordt klaargestoomd voor de taken van ICT-coördinator. In deze cursus worden alle trends op ICT-gebied doorgenomen en worden deze verbonden aan de visie van de school. De ICT’er wordt begeleid bij het schrijven van een beleidsplan en stippelt tijdens deze cursus de plannen voor zijn/haar school uit.

Vraag 1 van onze specialisten naar de mogelijkheden

VWC ICT & Telecom