Printen en scannen

Printen, scannen, kopiëren en digitaliseren van documenten wordt steeds meer gebruikt. VWC heeft ook voor printen en scannen een totaaloplossing waar we de specifieke wensen van de school in kunnen verwerken.

Het apparaat, de financiering, afspraken over het aantal afdrukken en onderhoud: alle onderdelen worden door ons verzorgd. Hiermee kunnen we voor een vast bedrag per maand alles verzorgen waar de school behoefte aan heeft. In samenwerking met de school zetten we een abonnement op die tussentijds aangepast kan worden als dat nodig mocht zijn.

Voor het digitaliseren van documenten hebben we zelf software ontwikkeld die we ook blijven doorontwikkelen. Met deze software worden de documentstromen overzichtelijk en zijn de bestanden gemakkelijk terug te vinden. Met de nieuwste machines van Sharp en OKI hebben we een apparaat voor de grote printopdrachten maar ook voor de documenten die even snel geprint moeten worden op de werkplek.

Scannen-naar-de-cloud en scannen naar doorzoekbare bestanden zijn functies die bij veel modellen standaard geïntegreerd wordt. Met printen en scannen kan vaak meer dan u denkt, onze specialisten helpen u graag verder.

Welk apparaat is voor uw school de beste keus? Vraag het 1 van onze specialisten

VWC ICT & Telecom