Telefonie

Mist u telefoongesprekken doordat er meer telefoons rinkelen dan dat er mensen zijn om de telefoon te beantwoorden? Kunt u het op piek momenten niet alleen behappen? Gebruikt u nog een oude (ISDN) verbinding? Dan hebben wij voor u een telefonieoplossing welke we aanpassen naar uw situatie en met uw specifieke wensen.

Met VoIP en vast-mobiele integratie is uw school beter bereikbaar. Door het gebruik van het programma op de PC en app op de smartphone bent u altijd en overal bereikbaar. Dat is handig omdat er ook in het onderwijs geen vaste plek is waar een personeelslid aan het werk is. Vooral voor directie kan het handig zijn om op verschillende plaatsen bereikbaar te zijn via de telefoon, ook als het vaste toestel niet in de buurt.

Op momenten dat er lesgegeven wordt of er een vergadering bezig is kan het een goed idee zijn om een iemand aan te wijzen die op dat moment verantwoordelijk is voor het opnemen van de telefoon. Andere toestellen schakel je dan uit zodat de anderen hierin niet gestoord worden. Via de telefooncentrale kun je ook makkelijk doorgeven aan bijvoorbeeld collega’s op welke momenten je beschikbaar bent of juist niet gestoord wil worden.

Met het gebruik van VoIP is het mogelijk om via de computer te bellen en door te schakelen. Het intoetsen van een nummer is dan al niet eens meer nodig door het uitgebreide adresboek dat je kunt aanleggen. Bellen via VoIP is dus veel eenvoudiger dan regulier bellen. Op het gebied van telefonie is echt veel mogelijk en kan interessante voordelen opleveren, onze specialist kan u hier nog veel meer over vertellen.

Wilt u weten wat u kunt besparen op uw telefonie of advies?

VWC ICT & Telecom