Tablets en laptops

VWC levert in samenwerking met vaste leveranciers de nieuwste tablets, laptops en Chromebooks die vaak speciaal zijn ontwikkeld voor onderwijs.

De Chromebooks zijn in opmars en dat komt door het grote gebruikersgemak die het apparaat in zich heeft. Een Chromebook start supersnel op en verzorgt een snelle verwerking van bestanden online. In combinatie met de toegang tot de cloud en het werken in een online leeromgeving is de Chromebook het ideale apparaat om leerlingen mee te laten werken. Een Chromebook heeft geen lokale opslag meer en kan daardoor alleen maar gebruikt worden in combinatie met het werken in de browser.

Voor de vertrouwde manier van werken met Windows zijn er nog steeds veel verschillende laptops beschikbaar. Speciaal voor de educatiemarkt heeft VWC een aantal laptops geselecteerd die uitermate geschikt zijn om in het onderwijs te gebruiken. Met het uitrollen van een vooraf gebouwde image is het bovendien heel eenvoudig om een laptop aan uw netwerk toe te voegen. Na de aanschaf van een nieuw apparaat kan deze binnen de kortste keren klaargemaakt worden om te werken op jullie netwerk met jullie bestanden.

Ter verrijking van het onderwijs worden er ook steeds vaker tablets ingezet. Ook hierin bieden wij een uitgebreide keuze aan apparaten met touchscreen die op veel verschillende manieren in het onderwijs ingezet kunnen worden.

Van VWC kunt u een advies op maat verwachten en leveren wij de beste hardware voor uw onderwijsomgeving.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak voor gratis advies

VWC ICT & Telecom