Beheer en onderhoud van ICT

Een huis heeft onderhoud nodig en een auto gaat regelmatig naar de garage. Ook een goed werkend ICT-netwerk heeft onderhoud nodig. Wat vandaag werkt, moet dat immers morgen, volgende week en volgend jaar ook doen. VWC is de specialist in ICT-beheer.

Een uniek Totaalconcept onderhoudsabonnement

Met ons Totaalconcept onderhoudsabonnement betaalt de school een vast bedrag per jaar waarvoor wij alle ICT-werkzaamheden uit handen nemen. En met alle werkzaamheden bedoelen wij dan ook echt álles!
Het totaalconcept is te verkrijgen in meerdere opties. Het verschil tussen de opties zit vooral in het aantal bezoeken op locatie per jaar.

 • Totaalconcept Platinum
  incl. 5 jaar garantie en bezoek per maand
 • Totaalconcept Gold
  bezoek per 2 maanden
 • Totaalconcept Silver
  2 bezoeken per jaar
 • Basisconcept
  remote support

Neem contact op met 1 van onze specialisten voor prijzen van de verschillende onderhoudsabonnementen.

Het gemiddelde ict-netwerk op een school wordt steeds geavanceerder, de techniek wordt beter en dat heeft tot uitwerking dat er minder onderhoudsbezoeken nodig zijn. Daarnaast is het ook zo dat we steeds meer op afstand kunnen regelen. Bij het installeren van een netwerk zorgen we dat onze supportafdeling toegang heeft tot het netwerk zodat we vanuit onze supportlocatie in Genemuiden heel veel kunnen verzorgen. Serveromgeving, firewall en ook de apparaten zijn online te bereiken en dat is voor iedereen makkelijker.

Een systeembeheerder of ICT’er op een school is daarmee niet meer dan een verbinding tussen VWC en de school en krijgt veel meer een rol als coach. VWC houdt zich bezig met alle technische onderdelen zodat de leerkrachten en ICT’er hun handen vrij hebben, dat is ons uitgangspunt. Ontzorgen noemen wij dat, zodat iedereen zich kan bezighouden met de werkzaamheden waar ze het beste in zijn.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

VWC ICT & Telecom