Flexibel, op maat en verrassend persoonlijk

Welkom op de landingspagina van VWC.nl voor ICT in het primair onderwijs of basisonderwijs! Als partner in ICT-oplossingen voor het onderwijs, bieden wij de beste technologieën en diensten om de leerkrachten en directeuren te ondersteunen bij het bereiken van hun educatieve doelen.

Leerkrachten spelen een cruciale rol in het onderwijsproces. Zij hebben de verantwoordelijkheid om de kinderen te begeleiden en te onderwijzen. Daarom is het belangrijk dat zij beschikken over de juiste middelen en tools om hun werk efficiënt en effectief uit te voeren. Bij VWC.nl bieden wij diverse ICT-oplossingen, waaronder digitale whiteboards, tablet-computers en educatieve software, die speciaal zijn ontwikkeld om de leerkrachten te ondersteunen bij hun dagelijkse taken.

Als ICT’er heeft u de verantwoordelijkheid om de technische aspecten van het onderwijsproces te beheren en te ondersteunen. Of het nu gaat om het installeren en onderhouden van hardware en software, of het beveiligen van netwerken en data, bij VWC.nl hebben wij de kennis en expertise om u te ondersteunen. Wij bieden oplossingen op maat en zijn altijd beschikbaar om u te helpen bij technische vraagstukken.

Directeuren hebben de uitdaging om het onderwijsproces op een effectieve en efficiënte manier te beheren en te sturen. Bij VWC.nl bieden wij ICT-oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld om de directeuren te helpen bij hun taak. Of het nu gaat om het beheren van de begroting, het monitoren van de prestaties van leerkrachten en leerlingen, of het bewaken van de kwaliteit van het onderwijs, wij bieden de tools die nodig zijn om deze taken effectief uit te voeren.

Bij VWC.nl geloven wij in de kracht van technologie om het onderwijsproces te verbeteren. Onze missie is om de leerkrachten, ICT’ers en directeuren te ondersteunen bij het realiseren van hun educatieve doelen door hen te voorzien van de beste ICT-oplossingen en diensten.

VWC is ICT totaalleverancier voor het primair onderwijs. Eén aanspreekpunt, één cloudportal, conceptonafhankelijk en een partner die innovaties stimuleert en begeleidt. Wij zoeken dagelijks naar de oplossing die aansluit bij uw wensen. Uw school, onze uitdaging! Wij zien ICT niet als doel maar als middel.

Ons ICT totaalconcept bestaat uit verschillende modules. Met de modules die u kiest bouwen wij de ICT oplossing die past bij uw school.

VWC ICT & Telecom