Inrichting vergaderruimte

Vergaderen doet iedereen het liefst in een inspirerende en actieve omgeving. We kennen tenslotte allemaal die vergaderingen waarbij de helft van het team in slaap valt. Door uw vergaderruimte op de juiste manier in te richten, worden vergaderingen korter en effectiever.

De juiste sfeer in uw vergaderruimte

Vergaderruimtes zijn er in diverse afmetingen en worden op talloze manieren gebruikt. Zo zie je vergaderruimtes met een formele sfeer, maar ook vergaderruimtes met een informele sfeer die meer aandoet als een zithoek. VWC denkt graag met u mee over de juiste aankleding van uw vergaderruimte. 

Verder gaan dan meubilair

Wij denken graag met u mee in passende audiovisuele en presentatie oplossingen. VWC kan uw vergaderruimte voorzien van o.a. beamers, videowalls, touchscreens en audio oplossingen.

Uiteraard kunnen wij uw vergaderruimte ook voorzien van een goed functionerend WiFi-netwerk zodat alle devices over een goede internetverbinding beschikken.

Wilt u graag dat VWC met u meedenkt vanaf de ruwbouw? Wij verzorgen graag uw gehele project op basis van één planning en één contactpersoon. Lees meer over mogelijkheden van: Van ontwerp tot realisatie

Staand vergaderen

Door staand te vergaderen blijft iedereen langer geconcentreerd en scherp. Staan en bewegen zorgt voor een verhoogd transport van zuurstof en suikers naar de hersenen, resulterend in een verhoogde creativiteit en productiviteit. Op deze manier worden vergaderingen effectiever korter. 

Bijkomend voordeel, doordat uw medewerkers met de armen boven de tafel vergaderen, is het lastig om even ‘onopvallend’ op een mobieltje te kijken. 

Persoonlijke aanpak

Bij VWC geloven wij in een persoonlijke en transparante aanpak. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Het is immers het belangrijkste dat u en uw medewerkers zich prettig voelen in een werkomgeving. Bent u overtuigd van VWC? Dan kunnen wij snel schakelen en gaan we dus meteen aan de slag. Neem dus gerust vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek, of kom inspiratie opdoen in ons Xperience center. 

VWC ICT & Telecom