Inrichting ontvangstruimte & wachtruimte

De ontvangstruimte en wachtkamer zijn hét visitekaartje van uw bedrijf. Bezoekers vormen in deze ruimtes al een eerste indruk van uw bedrijf. Bij VWC vinden we dat de inrichting van uw ontvangstruimte en wachtkamer verder gaat dan enkel functionaliteit. Wij willen graag meedenken over onderdelen als: kleurgebruik, verlichting, en vloeren. Deze onderdelen spelen een grote rol bij de uitstraling van hét visitekaartje van uw bedrijf.

De ontvangstruimte, uw visitekaartje

Binnen uw bedrijf zullen er talloze meningen zijn over de (her)inrichting van de ontvangstruimte. Het belangrijkste is, dat de stijl die u hier uitstraalt past bij uw bedrijf. U wilt hier tenslotte een representatieve weergave van uw bedrijf terugzien. Wij denken graag met u mee over de inrichting en aankleding ontvangstruimte. Samen zorgen wij ervoor dat uw ontvangstruimte een goede eerste indruk geeft.

Sfeervolle ontvangstruimte
Sfeer in uw wachtkamer

Sfeer in uw wachtkamer

Als mensen moeten plaatsnemen in de wachtruimte, wilt u dat deze mensen zich op zijn gemak voelen en de juiste indruk van uw bedrijf krijgen. Anderzijds geeft deze ruimte u de kans om uw bezoeker van informatie te voorzien over uw bedrijf. Bijvoorbeeld door middel van narrowcasting.

Samen met u geeft VWC uw wachtkamer de gewenste uitstraling en sfeer. 

Wilt u graag dat VWC met u meedenkt vanaf de ruwbouw? Wij verzorgen graag uw gehele project op basis van één planning en één contactpersoon. Lees meer over mogelijkheden van: Van ontwerp tot realisatie

Persoonlijke aanpak

Bij VWC geloven wij in een persoonlijke en transparante aanpak. Daarom komen wij gerust naar u toe. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Het is immers het belangrijkste dat u en uw medewerkers zich prettig voelen in een werkomgeving. Bent u overtuigd van VWC? Dan kunnen wij snel schakelen en gaan we dus meteen aan de slag. Neem dus gerust vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek.

VWC ICT & Telecom