Kantine inrichting

Wilt u uw kantine inrichting aanpakken? Het inrichten van een kantine is meer dan alleen het aanschaffen van nieuwe tafels en stoelen. De sfeer die uw kantine uitstraalt is minstens net zo belangrijk. U wilt tenslotte dat mensen zich in uw bedrijfskantine of sportkantine op hun gemak voelen. 

Kantine inrichting op maat

Meer dan een kantine

De kantine is tegenwoordig al lang niet meer de ruimte waar alleen geluncht wordt. De kantine wordt steeds meer een ruimte waar uw werknemers even kunnen ontspannen onder het genot van koffie of thee. De beste ideeën komen tenslotte vaak in een ongedwongen sfeer naar boven. Juist daarom is het belangrijk om goed na te denken over uw kantine inrichting.

De juiste kantine inrichting

Bent u op zoek bent naar een goedkope oplossing, of voelt u meer voor een specifiek design? Wij willen in alle gevallen graag met u meedenken. Samen met u bespreken wij uw wensen en behoeften, zodat wij u van een goed advies kunnen voorzien. Hierbij kijken wij niet alleen naar de meest praktische indeling, maar ook welke uitstraling het beste bij uw wensen past.

Wilt u graag dat VWC met u meedenkt vanaf de ruwbouw? Wij verzorgen graag uw gehele project op basis van één planning en één contactpersoon. Lees meer over mogelijkheden van: Van ontwerp tot realisatie

Alleen meubilair voldoende?

Ziet uw kantine ruimte er nog ‘spik en span’ uit, maar is uw meubilair eigenlijk wel aan vervanging toe? VWC is dealer van vele merken kantinemeubilair. Wij lopen graag samen met u door onze complete collectie meubilair, zodat u het meubilair kunt kiezen wat bij uw wensen past.

Persoonlijke aanpak

Bij VWC geloven wij in een persoonlijke en transparante aanpak. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Het is immers het belangrijkste dat u en uw medewerkers zich prettig voelen in een werkomgeving. Bent u overtuigd van VWC? Dan kunnen wij snel schakelen en gaan we dus meteen aan de slag. Neem dus gerust vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek, of kom inspiratie opdoen in ons Xperience center. 

 
VWC ICT & Telecom