Kantoor ingericht, en nu?

U heeft uw kantoor volledig naar wens ingericht, maar heeft u hierbij ook aan goed ingerichte werkplekken gedacht? Een werkplek inrichten is niet eenvoudig. Een goed en comfortabel ingerichte werkplek, is echter de basis voor prettig en efficiënt werken. Het goed inrichten van een werkplek kunt u doen door het kiezen van het juiste meubilair en het goed afstellen daarvan, maar ook de keuze voor een juiste ICT-omgeving speelt hierin mee.

Ergonomische werkplek

Omdat we vaak een groot gedeelte van de dag op onze werkplek doorbrengen, is het belangrijk om te kiezen voor een goede balans van uw bureau en uw bureaustoel. Op deze manier zorgt u voor een goede lichaamshouding en voorkomt u de meeste lichamelijke klachten.

Tegenwoordig wordt veel gebruik gemaakt van zit-sta bureaus in combinatie met een ergonomische bureaustoel. Dit ergonomisch inrichten van een werkplek staat bij VWC hoog in het vaandel. Neem daarom ook eens een kijkje in onderstaande werkplekpaspoort.

ICT op uw werkplek

Ook al heeft u het juiste kantoormeubilair, dat betekent nog niet altijd dat u gebruikt maakt van een optimale werkplek.

Er is natuurlijk niks vervelender dan een slecht functionerende computer of een traag netwerk. Dit alles komt effectief en ontspannen werken niet ten goede.

VWC denkt graag met u mee in het optimaliseren van uw ICT omgeving. Op basis van uw wensen, geven wij u een passend ICT advies.

Kasten voor multifunctioneel gebruik

Tegenwoordig heerst binnen veel bedrijven een clean desk policy. Om aan deze policy te kunnen voldoen, zult u medewerkers de faciliteiten hiervoor moeten geven. Een goed voorbeeld hiervan is het plaatsen van archiefkasten in uw kantoor. 

Door het plaatsen van kasten in uw kantooromgeving kunt u ook eenvoudig een geluidsbarrière tussen diverse afdelingen te creëren. 

Persoonlijke aanpak

Bij VWC geloven wij in een persoonlijke en transparante aanpak. Daarom komen wij gerust naar u toe. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Het is immers het belangrijkste dat u en uw medewerkers zich prettig voelen op hun werkplek. Bent u overtuigd van VWC? Dan kunnen wij snel schakelen en gaan we dus meteen aan de slag. Neem dus gerust vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek.

VWC ICT & Telecom