Jisca werkt in de zithoek bij VWC Kampen

Van ontwerp tot realisatie

Bent u op zoek naar een partij die u van ontwerp tot realisatie helpt met de (her)inrichting van uw kantoor? Een persoon die niet alleen met u meedenkt over meubels, maar ook met de vloeren, muren, schilderwerk, bekabeling en de algemene uitstraling van uw inrichting?

Wij denken het liefst vanaf de ruwbouw met u mee. Onze specialist maakt samen met u een indeling van de werkplekken, wachtruimtes, vergaderruimtes en kantines. Uiteraard rekening houdend met de uitstraling die u voor ogen heeft. Alles om een inspirerende werkomgeving te creëren waar u en uw medewerkers zich op hun gemak voelen. Want, medewerkers die met plezier naar hun werk gaan presteren beter.

Onze projectaanpak:

  • Kennismaking
  • Inventariseren van uw wensen
  • (3D) Ontwerp
  • Planning
  • Realisatie
  • Oplevering
  • Nazorg

Eén aanspreekpunt

Natuurlijk kan het zijn dat er meerdere partijen betrokken zijn bij uw project. Het coördineren van alle verschillende werkzaamheden kan u veel tijd kosten. VWC is graag uw centrale aanspreekpunt voor alle externe partijen. Hierdoor kunnen wij de complete planning voor onze rekening nemen. U heeft één aanspreekpunt, van ontwerp tot realisatie. Wel zo makkelijk voor u!

Dynamisch ontwerp

De gezondheid van uw medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij graag rekening met de dynamiek van uw werkomgeving. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan zit-sta werkplekken. Daarnaast houden wij desgewenst ook rekening met de spreiding van andere faciliteiten zoals koffiemachines en printers. Op deze manier stimuleren wij onbewust beweging en wordt onbewust een dynamische en gezonde werkomgeving gecreëerd. Want: “Een gezonde werknemer is een productievere werknemer”.

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke en transparante aanpak. Daarom komen wij gerust naar u toe. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Het is immers het belangrijkste dat u en uw medewerkers zich prettig voelen in een werkomgeving. Bent u overtuigd? Dan kunnen wij snel schakelen en gaan we dus meteen aan de slag. Neem dus gerust vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek.


Wat is voor u de juiste kantoorinrichting?

Direct advies? Neem contact op met één van onze specialisten:

  • Jisca Tichler

  • Sylvia Goosen – van Ree

VWC ICT & Telecom