Man loopt over een prachtige houten vloer

Kantoorinrichting: letterlijk van vloer tot plafond

Je bent tot een besluit gekomen. De kantoorindeling die je hebt voldoet niet helemaal meer. Net zoals (een aantal onderdelen van) het meubilair. Je wilt een nieuwe kantoorinrichting en bent op zoek naar een passende partij. Het liefst wil je een partner die alles voor je regelt, want het schakelen tussen meerdere partijen verloopt niet altijd vlekkeloos. Het kan ook voor frustratie of uitlopende planningen zorgen en daar zit ook niemand op te wachten. Zeker bij het (her)inrichten van een kantoorruimte.

Niet alleen wil je dat iedereen lekker zit en de juiste bureaus op de juiste plek staan, je wilt ook dat het plaatje klopt. Wat kloppend is, dat is per bedrijf of zelfs per ruimte verschillend. Kantoorinrichting gaat zo veel verder dan een kwestie van smaak.

vanaf het tapijt omhoogkijkend naar houten stoelpoten en een rode bank

Alles valt of staat met een goed gevoel bij projectinrichting. Persoonlijk contact met een adviseur die begrijpt wat je wilt en dat gevoel kan omzetten in een schets of 3D-tekening. Naast bureaus, stoelen, vergaderkamers en/of zithoeken wil je dat alles is voorzien van verlichting, kleuren op de wand en fatsoenlijke akoestiek. Communiceren met korte lijnen, nuchter en to the point; dat is waar jij belang bij hebt. Duidelijkheid in wat er moet gebeuren en die werk uit handen neemt, in plaats van meer werk op jouw bord leggen.

Bij VWC begrijpen we dat. We zeggen niet voor niets gekscherend, vandaag schrijf je je in bij de KVK en wij regelen dat je morgen kunt werken. Als totaalleverancier kunnen we alles verzorgen, zodat jij aan het werk kunt. De meest gehoorde feedback is dat het prettig werkt met een totaalleverancier. Die totaalleverancier is waar onze kracht ligt en die blijven we versterken.

Om die kracht te verstevigen én nog een stap uit een proces weg te halen, is Belvy vanaf 1 januari 2023 opgenomen als onderdeel van VWC. Wat dat inhoud? Met Belvy verzorgen we het leveren, stofferen en installeren van vloeren en gordijnen. Naast dat je een overzichtstekening hebt met de juiste meubilair, wordt ook de best passende vloer meegenomen. Je hoeft niet meer te schakelen met een ‘vloerenboer’ over welke kleur, vorm of materiaal de vloer van jouw kantoor moet zijn. We stemmen de vloer af met de door jouw gekozen meubilair. Of starten juist andersom, net wat jouw wensen zijn. Geen extra partij meer om in te lichten, een planning die zeker weten goed aansluit en vooral complete ontzorging.

Kun jij je weer bezig houden met de taken die je echt leuk vindt. Zorgen wij voor de rest.

Direct advies? Neem contact op met één van onze specialisten:

  • Jisca Tichler

  • Sylvia Goosen – van Ree

  • Erik van Wendel

VWC ICT & Telecom