Kies de ideale bureaustoel

Tijdens ons werk zitten wij het grootste gedeelte van de dag. Daarom is het belangrijk om een goed passende bureaustoel te gebruiken. Toch is het niet eenvoudig om de juiste bureaustoel te kiezen. 

Altijd en overal de juiste bureaustoel

Of u nou voornamelijk vanuit huis werkt, of gewoon op kantoor, de keuze voor een goede bureaustoel is belangrijk. Een goede bureaustoel zorgt voor een goede zithouding en voorkomt het grootste deel van nek- en rugklachten. VWC helpt u graag bij het vinden van de juiste bureaustoel. Indien gewenst zetten we een bureaustoel gewoon eerst bij u op proef.

Een bureaustoel met goede ondersteuning

Matig of slecht afgestelde bureaustoelen kunnen rug- en nekklachten veroorzaken. Als u veel zit tijdens uw werkzaamheden dan kan een goede ergonomische bureaustoel uitkomst bieden. Bij zo’n bureaustoel kunt u vrijwel alles op uw lichaam afstellen. Denk hierbij aan de hoogte, zitdiepte, zithoek en de leuning voor uw armen en rug

 

Moderne kantoorinrichting

Bureaustoel APK

Dat een auto regelmatig bij de garage wordt gebracht voor onderhoud vindt iedereen heel vanzelfsprekend. Misschien minder vanzelfsprekend, maar zeker niet minder belangrijk is onderhoud voor uw bureaustoel. 

Nodig VWC uit voor een bureaustoel APK. Tijdens deze sessie controleren wij de staat van uw kantoormeubilair en voeren wij indien nodig kleine reparaties uit. Goed onderhoud van uw bureaustoel verlengt de levensduur! 

Bureaustoel zitinstructie

Wist u dat 80 tot 90% van de bureaustoelen niet goed is ingesteld? Dit is jammer, want zelfs de beste ergonomische bureaustoel is in dit geval nutteloos.

Wij snappen dat het goed instellen van een bureaustoel niet eenvoudig is. Om u hierbij te helpen, komen wij graag bij u langs. Wij stellen uw bureaustoel voor u in en geven u een heldere zitinstructie.

VWC ICT & Telecom