Dynamisch werken

Gezonde medewerkers zijn productiever, gelukkiger en langer inzetbaar. Dynamisch werken is ook wel ‘het nieuwe werken’. Mensen worden uitgenodigd en gemotiveerd om meer en vaker te staan. Daardoor zijn medewerkers productiever, gezonder en hebben meer plezier in hun werk.

Dynamisch kantoormeubilair

Zowel werkgevers als werknemers zijn gebaat bij dynamisch werken. Een dynamische werkplek is tenslotte eenvoudig te transformeren van een comfortabel zit bureau naar een actieve sta werkplek. 

De verstelbaarheid van het werkblad en eenvoudige bediening hiervan, maakt dit afwisselende werken eenvoudig en aantrekkelijk. Met een zit/sta werkplek kan het aantal zituren per dag van kantoorpersoneel flink worden verminderd.

elke 20 minuten bewegen verlaagd het suikergehalte in je bloed met 30%

Bewezen gezonder werken

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat dynamisch werken de kans op gezondheidsproblemen aanzienlijk verkleint. Dynamisch kantoormeubilair is een investering in uw medewerker en zijn of haar gezondheid.

Als medewerkers zich gezonder voelen, zijn ze gelukkiger. En… wat is er nou belangrijker dan tevreden medewerkers? Tevreden medewerkers zijn tenslotte vaak productiever en creatiever.

 

Noodzaak van afwisselend werken

Gemiddeld zitten kantoormedewerkers meer dan 10 uur per dag. Aan het ontbijt, op het werk en tijdens het woon-werkverkeer. Thuis zijn we blij als we na een lange werkdag lekker op de bank kunnen zitten. We zitten maar liefst 85% van onze vrije tijd. Dit langdurige zitten is onderdeel van onze moderne levensstijl geworden. De negatieve gevolgen hiervan worden steeds duidelijker: langdurig zitten is een grote bedreiging voor onze gezondheid!

Meer dan alleen uw werkplek

U kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen gebruik te maken van dynamische werkplekken. Echter, er is meer mogelijk dan dat. Heeft u er bijvoorbeeld al eens gedacht om ook dynamisch te vergaderen?

Bij VWC kunnen wij desgewenst zelfs rekening houden met de complete inrichting van uw kantoor. Alles om uw medewerkers zo gezond mogelijk te houden!

Wilt u graag dat VWC met u meedenkt vanaf de ruwbouw? Wij verzorgen graag uw gehele project op basis van één planning en één contactpersoon. Lees meer over mogelijkheden van: Van ontwerp tot realisatie

Persoonlijke aanpak

Bij VWC geloven wij in een persoonlijke en transparante aanpak. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Het is immers het belangrijkste dat u en uw medewerkers zich prettig voelen in een werkomgeving. Bent u overtuigd van VWC? Dan kunnen wij snel schakelen en gaan we dus meteen aan de slag. Neem dus gerust vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek, of kom inspiratie opdoen in ons Xperience center. 

VWC ICT & Telecom