Kantoorinrichting

Veel bedrijven hechten grote waarde aan een juiste kantoorinrichting. Een mooie en inspirerende werkomgeving zorgt tenslotte voor een hogere arbeidsproductiviteit en gemotiveerde medewerkers. Bij VWC vinden wij dat de inrichting van uw kantoor verder gaat dan kantoormeubelen. Wij willen graag meedenken over onderdelen als: kleurgebruik, verlichting, klimaat en vloeren. Ook deze onderdelen spelen namelijk een grote rol binnen de inrichting van uw kantoor. 

Kantoorinrichting op maat

Een kantoor inrichting moet perfect bij uw bedrijf passen. Om de juiste inrichting te bepalen, gaan wij samen met u in gesprek over uw bedrijfscultuur en zoeken samen een stijl die bij u past. Van een klassieke tot een moderne inrichting, VWC kan dit voor u realiseren. Uw ideeën worden in een 3D tekening verwerkt, zodat u van tevoren al weet hoe uw kantoor eruit komt te zien

Wilt u graag dat VWC met u meedenkt vanaf de ruwbouw? Wij verzorgen graag uw gehele project op basis van één planning en één contactpersoon. Lees meer over mogelijkheden van: Van ontwerp tot realisatie

Zit-sta werkplek

Het juiste kantoormeubilair

Natuurlijk is meubilair een belangrijk onderdeel van uw kantoorinrichting. Wij geven u graag een passend advies. Het kiezen van het juiste kantoormeubilair, staat in direct verband met de gezondheid van uw medewerkers. Door voor de juiste bureaustoelen en bureau’s te kiezen, verhoogt u de tevredenheid van uw medewerkers.

Gezonde medewerkers zijn productiever, gelukkiger en langer inzetbaar. Dynamische werkplekken zijn hiervoor ideaal, doordat uw medewerkers gestimuleerd worden vaker te staan en meer te bewegen.

Persoonlijke aanpak

Bij VWC geloven wij in een persoonlijke en transparante aanpak. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Het is immers het belangrijkste dat u en uw medewerkers zich prettig voelen in een werkomgeving. Bent u overtuigd van VWC? Dan kunnen wij snel schakelen en gaan we dus meteen aan de slag. Neem dus gerust vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek, of kom inspiratie opdoen in ons Xperience center. 

Een mooie en inspirerende werkomgeving zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit

Direct advies? Neem contact op met één van onze specialisten:

  • Jisca Tichler

  • Sylvia Goosen – van Ree

VWC ICT & Telecom