Wielink Agrarisch Handelsbedrijf

Harald Jansen is werkzaam bij Wielink Agrarisch Handelsbedrijf in Dronten, een bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met het opkopen en verkopen van agrarische producten. Zijn meest memorabele ervaring bij VWC? Een informatieve ‘ontbijtsessie’ op kantoor in Kampen, waarbij
het ontbijt was vergeten. Harold wuift dit voorval lachend weg; het werd netjes opgelost en nóg belangrijker: als het op de inhoud aankomt
is VWC een betrouwbare partij om mee samen te werken…

Als agrarisch handelsbedrijf is Wielink non-stop telefonisch handel aan het drijven. “Zowel de verkoop als het transport van onze agrarische producten regelen wij grotendeels per telefoon. Ook het opkopen van agrarische handel verloopt via deze route. ‘De beller is sneller’ is in ons vak een vaststaand feit. Dat vraagt om continue bereikbaarheid. Vallen onze telefoons uit, dan lopen we flink wat omzet mis.” 

Op dit moment zijn Harald en zijn collega’s druk in gesprek met VWC om VoIP te realiseren. Een spannend traject, dat als vanzelfsprekend ook kritische vragen oproept. “We willen zeker weten dat alles straks naar behoren werkt, daarom willen we eerst rustig alle mogelijkheden en risico’s met VWC bespreken.” aldus Harald. 

De vertrouwensbasis ligt er in elk geval. “VWC staat snel voor je klaar als er iets mis is. Zo konden wij een keer niet printen omdat onze toner leeg was. VWC wist dat een andere klant van hen nog een toner op voorraad had en stond een paar uur later bij ons op de stoep met de juiste toner. Zoiets schept vertrouwen…”

VWC ICT & Telecom