Bronkhorst Buitenleven

Alie van de Streek verzorgt de administratie bij Bronkhorst Buitenleven en werkt al jaren met de producten en diensten van VWC. “Jaren terug zijn we eigenlijk via mond-tot-mondreclame bij Bel Business gekomen, wat tegenwoordig VWC Nunspeet is. In eerste instantie met de vorige eigenaar zaken gedaan, nu met de medewerkers van VWC. We hebben wisselingen in contactpersonen gehad, maar eigenlijk maakt het niet uit wie je spreekt. De service en kwaliteit wordt altijd hoog gehouden, door alle specialisten en supportmedewerkers. En hebben we iets nodig, dan wordt goed en snel geregeld.

Het zaken doen met VWC bevalt ons prima. We nemen maandelijks vaste en mobiele telefonie en clouddiensten af en schaffen ook de telefoons en apparatuur aan bij VWC. Ook bestellen we sinds kort de kantoorartikelen bij VWC. Zo hebben we niet meer verschillende partijen nodig, maar kunnen we het in een keer regelen. Mijn enige voorwaarde was dat VWC goedkoper moest zijn, want zowel de artikelen als de prijs moest passend zijn voor ons. Daarom hebben we voor alle producten die we afnemen een prijsafspraak gemaakt. En wel zo makkelijk, weet ik ook waar ik aan toe ben.

Soms komt het voor dat we een storing hebben in de telefonie. Bij VWC kunnen we er zeker van zijn dat het opgelost wordt. Vaak ligt de storing niet eens bij VWC, maar bij de achterliggende provider. Toch blijft VWC er boven op zitten en zorgen ze voor de juiste oplossing. Dit communiceren ze duidelijk en ik weet wat ik kan verwachten.

Ik ben supertevreden over VWC en als iets goed is, dan mag dat ook gewoon gezegd worden. Over alles dat we afnemen hebben we prettig contact, we hoeven maar te bellen en we kunnen langskomen. En willen we eens iets anders? Een rode iPhone, dat was geen enkel probleem, het werd gewoon in orde gemaakt. Weten dat ze altijd hun best voor je doen, dat is fijn zaken doen.”

VWC ICT & Telecom