Ben Eekhof Fotografie

Ben Eekhof, eigenaar en fotograaf bij Ben Eekhof Fotografie Dronten, heeft bij VWC een Cloud-oplossing afgenomen. “Henry van Dijk ken ik via de BNI en hem legde ik mijn probleem voor. Ik zocht een veilige methode om met onze data te werken en foto’s voor onze klanten op te slaan. Bovendien moet er eenvoudig mee te werken zijn, zowel op het bedrijf als daarbuiten. Dus online.”

Fotograaf Ben Eekhof houdt een camera vast

“Henry luisterde goed naar mijn wensen en kwam met een passende oplossing. De Cloud-oplossing is een feit. Het heeft ongeveer een week geduurd voordat alles werkte en ik moet zeggen dat ik nu al heel erg blij ben met deze oplossing. Er was een goed plan en het contact liep prettig. Daarnaast schakelde Henry ook zijn collega Gerjan Schuurkamp in voor het installeren en oppakken van de technische kant.

De 16 TB backup-NAS werd door Gerjan geconfigureerd en hij heeft de OneDrive Cloud zo ingericht dat ik vanaf elk device op elk moment de gegevens kan oproepen. Het is voor ons niet alleen een overzichtelijkere oplossingen, maar ook een goedkopere geworden. We kunnen nu allerlei andere abonnementen bij onder andere Backblaze, Dropbox en Apple opzeggen of downgraden. Daarnaast is alles precies zo ingesteld als dat wij het wensten.”

Overzichtelijk én goedkoper

Eekhof: “De klantvriendelijkheid, de kennis van zaken en de manier van werken van Gerjan was geweldig. Bedankt voor je vriendelijke benadering, je geduld en vooral je ongelooflijke kennis en kunde op het gebied van ICT. Ook het feit dat je ’s avonds nog de tijd neemt om de problemen te verhelpen vind ik echt top!

Het heeft me echt positief verrast hoe ze bij VWC werken aan een oplossing. Ik raad een ieder die een ICT oplossing zoekt aan om VWC in te schakelen. Kortom, VWC wij zijn heel erg tevreden over deze opdracht en wij zullen dit -waar mogelijk- doorvertellen en adviseren.”

VWC ICT & Telecom