Eurom (ict & internet)

Eurom uit Genemuiden ontwikkelt elektrische seizoensproducten voor de Europese markt. Deze producten worden via verschillende retailkanalen gedistribueerd en in diverse concepten aangeboden onder het eigen Eurom label.

Eurom werkt al jaren samen met VWC. Wycher Bakker, directeur bij Eurom, noemt dit een bewuste keuze. “Wij zochten 1 aanspreekpunt voor de aanschaf en ICT dienstverlening van ons serverplatform, de telefonie (Xelion en mobiele telefonie) en print- scan- en kopieerapparatuur. Door VWC sluiten de verschillende disciplines nauw op elkaar aan en lossen ze aansluit-issues snel en zorgvuldig op.”

Onlangs heeft Eurom ervoor gekozen dubbele beeldschermen te vervangen door één 34 inch curved monitor. Wycher legt uit dat het vervangen van deze beeldschermen door een enkele monitor niet vanzelfsprekend was. “Het kiezen van de curved Fujitsu schermen is door vakkundig advies van VWC tot stand gekomen. We waren op zoek naar 2 losse curved schermen en VWC gaf aan dat Fujitsu een goed alternatief heeft in de vorm van één 34 inch monitor”.

Volgens Wycher waren ze snel overtuigd. “Meteen dezelfde dag werd door VWC een demo monitor geleverd. De toegevoegde waarde van dit scherm is de keuzemogelijkheid om het beeldscherm op te splitsen, of het volle beeldscherm als één scherm te gebruiken”.

 

 

VWC ICT & Telecom