Kavóca

Luthine Postuma is dirigent en artistiek leider van Kavóca (Kamper Vocaal Ensemble) en al jaren klant bij VWC. “Voor het 25-jarig bestaan van Kavóca wilden we graag een nieuwe en gebruiksvriendelijke website, waarbij allerlei muziek- en concert specifieke aanpassingen mogelijk zijn. Via Henry van Dijk kwamen we in contact met zijn collega Edgar Wilts. Hij werkt in het softwareteam en heeft onze vernieuwde website gebouwd. We zijn goed geholpen en kregen het gevoel dat hij onze wensen begreep.

Onze nieuwe website is nu goed vindbaar en dat is erg belangrijk. Tijdens het productieproces hadden we constructief contact. De voortgang werd duidelijk gecommuniceerd, ook bij onvoorzien. We werden goed op de hoogte gehouden en wisten waar Edgar was in het proces.

Nu de website klaar is, kunnen we zeggen dat Edgar bijzonder kundig is gebleken en geen ‘luchtkastelen’ heeft voorgespiegeld. De betere toegankelijkheid van onze website is een plus en Edgar is een kei in het digitaal alles op elkaar aansluiten! Ook on remote, waar nodig of mogelijk. 

En last but not least: de prijs-kwaliteitverhouding was uiteindelijk passend. 

Op dit moment zijn we nog lerende in het onderhoud van de website, maar daar krijgen we duidelijke instructie in. Bij vragen of andere wensen blijven we bij VWC aankloppen. We raden VWC dan ook zeker aan. De oplossingen op maat zijn voor een zzp-er een goede keuze.”

VWC ICT & Telecom