Stroom en gas (energie)

VWC helpt je graag zo volledig mogelijk. Daarom sluiten wij ook energiecontracten af. Wist je dat 85 procent van de Nederlanders teveel betaalt voor energie? In onze winkels nemen we graag je verbruik en huidige contract door. Dik kans dat je met een flinke besparing in de pocket de deur uitloopt!

Bespaar op energie met VWC

Eigenlijk is het logisch: zonder stroom werken apparaten en het internet niet. Bijna alles staat stil. Daarom werkt VWC sinds kort samen met energieaanbieders waardoor we onze service en dienstverlening verder hebben verbreed. U kunt profiteren van de scherpe tarieven van diverse energie aanbieders.

Bij het afsluiten van een energiecontract gaan we net zo te werk als bij een telecom- of internetabonnement. Wij nemen uitgebreid de tijd voor een adviesgesprek. Het liefst onder het genot van een kop koffie. Prettiger dan een onpersoonlijk callcenter of een opdringerige verkoper aan de deur toch? In dat gesprek bekijken we je huidige contract en analyseren we uitgebreid je verbruik. Op het moment dat het jou uitkomt. Dus niet op een tijdstip dat je aan het eten bent of de kinderen naar bed brengt…

Daarna doen we een voorstel voor een contract dat bij je past. Een contract waarbij je geen cent teveel betaalt. Daar krijgen wij nou weer energie van!

Kom naar 1 van onze winkels en laat uw besparing berekenen

VWC ICT & Telecom