Domotica

VWC maakt wonen leuker

VWC is thuis in domotica. Dat is een verzamelnaam voor veel snufjes die wonen comfortabeler en makkelijker maken. Steeds meer mensen gebruiken de ongekende mogelijkheden. Ontdek dat ‘nieuwe wonen’ in ons Experience Center.

Thuiskomen in een donker en koud huis. Met het aanklikken van een veelvoud aan schakelaars wordt het langzaam warmer en lichter. Dat traditionele beeld kan anders. Bijvoorbeeld met een simpele app op de smartphone waarmee u dat op afstand regelt. Dat is een stuk prettiger thuis komen…

Het is een van de vele voordelen van de nieuwe technieken. Nog een paar noemen? Op het schermpje van uw telefoon bekijken of de kinderen rustig slapen! Of het alarm instellen op afstand! Al die moderne faciliteiten reduceren bovendien het aantal kabels die ‘lelijk’ in het zicht hangen.

VWC heeft alle benodigde apparatuur voor dit soort toepassingen. Van stekkers tot afstandsbedieningen, van installaties tot sensoren. Wij praten u graag bij over alle mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie!

Kom naar 1 van onze winkels voor meer informatie

VWC ICT & Telecom