Internet voor thuis

Op zoek naar snel internet tegen de juiste prijs? Loop dan de winkels van VWC in Genemuiden of Kampen binnen. Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door. Misschien brengen wij je wel op een idee waaraan jezelf nog niet hebt gedacht. Wel eens een drie-in-één abonnement met telefoon, televisie en internet overwogen bijvoorbeeld?

Thuis altijd online

VWC heeft altijd vooropgelopen in computers en internet. Onze medewerkers hebben meer dan twintig ervaring. Ze weten precies welke provider en welk type internet het beste bij jouw situatie passen. Ook zijn ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

VWC is partner van de bekendste internetaanbieders. Denk aan Ziggo, Telfort, KPN, XS4All en Kliksafe. Dat betekent dat we kiezen voor de provider die het beste past bij jouw situatie en locatie. Daarom voeren we standaard een ISRA-check u it. Die stelt vast wat de internetsnelheid op jouw adres is.

Alleen internet is uiteraard niet voldoende. VWC levert ook alle apparaten en producten die het gebruik van de elektronische snelweg mogelijk maken. In onze winkels in Genemuiden en Kampen vind je laptops, tablets, smartphones en desktops, maar ook de juiste kabels en andere benodigdheden. Dat is het gemak van VWC: bij ons vind je alles onder één dak, inclusief deskundige medewerkers die je echt verder helpen.

Kom snel naar 1 van onze winkels en doe de postcode check

VWC ICT & Telecom