Mobiel

Bij VWC vind je de smartphone die bij je past. En daarvoor betaal je geen cent teveel, want we zoeken samen het toestel of het abonnement uit dat het beste past bij je bel- en internetgedrag. Hoe dat kan? Wij zijn puur onafhankelijk en kiezen uit alle providers de meest aantrekkelijke aanbieding. Natuurlijk verlaat je onze winkel met een smartphone waarop alle functies en apps werken.

Je bent geen nummer!

De smartphone is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Of je hem nou zakelijk of privé gebruikt. De tijd dat een telefoon alleen voor bellen wordt ingeschakeld, is al lang voorbij. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Maar lang niet iedereen heeft daarvoor belangstelling. Daarom bespreken we eerst uitvoerig je eisen en wensen. Vervolgens komen we met een advies over het juiste toestel, het beste abonnement en de meest aantrekkelijke provider.

Wij nemen daarvoor graag de tijd. Van lange wachtrijen, harde krukjes en een winderige deuropening houden wij niet. Ook niet van pottenkijkers trouwens. Wel zo prettig met de nieuwe wetgeving die vanaf 1 mei is in gegaan: dan moeten telecomaanbieders eerst een inkomenscheck uitvoeren voordat ze een toestel mogen verkopen.

Veel tijd besteden wij ook aan het gebruiksklaar maken van je smartphone. Wij zorgen dat alle instellingen goed staan en dat apps werken. Thuis kun je meteen aan de slag. En loop je de volgende dag, week, maand of jaar alsnog tegen een probleem aan? Dan kom je terug en lossen wij dat op! Voor de duidelijkheid: dat doen we natuurlijk gratis!

Onze deskundige medewerkers zijn getraind in snelle en goede service. Uit eigen onderzoek blijkt dat we 87 procent van de problemen aan de balie oplossen. En als er toch wat meer aan de hand is? Dan repareren wij de telefoon in onze eigen werkplaats! Je toestel ligt dus niet wekenlang op een onduidelijke serviceafdeling in Verweggistan!

Kom naar 1 van onze winkels

VWC ICT & Telecom