Laptops en tablets

Lekker met de laptop op schoot op de bank of serieuzer aan de slag aan de keukentafel, op kantoor of op locatie? Dan moet het apparaat wel prettig werken. Bij VWC in Genemuiden en Kampen vind je de laptop die voldoet aan al je wensen en eisen. Wij zorgen dat alles werkt. Thuis druk je de aan- en uitknop in en ontdek je alle mogelijkheden van je laptop.

Kwaliteit die niet duur is

VWC heeft al meer dan twintig jaar ervaring met computers en laptops. Wij weten waarover we praten dus. Bovendien leveren we alleen maar laptops van bekende topmerken als Asus, Acer, Lenovo en Apple. Bij ons vind je al modellen vanaf 299 euro! Onze prijzen zijn helder: je komt achteraf niet voor verrassingen te staan. Natuurlijk vind je ook alle benodigde accessoires in onze winkels. Van laptoptas tot routers, van netwerkkabels tot Wifi-versterkers.

De garantie dat apparatuur altijd zonder problemen werken geven we niet, wel de garantie dat we die problemen oplossen! Bij topmerken hoort immers topservice. Voor vragen of advies kun je ons altijd bereiken. Ook staan de vakmensen in onze winkels voor je klaar. Ze helpen je graag even op weg als je ergens tegenaan loopt.

Wel eens nagedacht over een servicebeurt voor je laptop? Het klinkt misschien vreemd, maar eigenlijk is goed onderhoud logisch. Met een auto rijd je ook jaarlijks een keer de garage binnen. Een servicebeurt van VWC voorkomt vervelende storingen en verlengt de levensduur van je laptop. Kijk op onze menukaart in de winkels wat we voor je kunnen doen en wat daarvan de prijzen zijn.

Kom naar 1 van onze winkels voor persoonlijk advies

VWC ICT & Telecom