Printen en scannen

Printers niet meer van deze tijd? Onzin! Het komt nog regelmatig voor dat je een document moet printen! Bovendien zijn er veel printers op de markt die ook scannen en kopiëren. En wat te denken van de nieuwste ontwikkelingen zoals 3D-printers? Bekijk alle mogelijkheden in ons Experience center in Kampen! Uiteraard verkoopt VWC in Genemuiden en Kampen ook inktcartridges. Bij ons vind je een printer die voldoet aan jouw wensen.

Printen ouderwets? Echt niet!

VWC heeft een uitgebreid assortiment aan printmogelijkheden. Wij denken samen graag na over welk type printer het handigst is. Een belangrijk onderscheid is die tussen inktjetprinters en laserprinters. Inktjetprinters zijn zeer geschikt voor het dagelijks gebruik, maar ook voor printen van foto’s. Vooral teksten printen? Kies dan een laserprinter. Veel mensen kiezen voor een alles-in-één printer die print, scant en kopieert. Zelfs faxen bestaat nog tot de mogelijkheden. Deze multifunctionele apparaten zijn goedkoper dan losse modellen, terwijl de kwaliteit daarvan zeker niet onderdoet.

Draadloze WIFI-printers zijn zeer gebruikersvriendelijk. Daarmee is het mogelijk om vanaf alle ruimtes in de woning te printen. Of je nou met de laptop op de bank zit of aan de keukentafel werkt. Een kabel is niet nodig. Zelfs vanaf tablets en smartphones is het mogelijk om te printen. Makkelijker kunnen we het niet maken…

Wel eens nagedacht over een printabonnement? Dat is vaak goedkoper dan de aanschaf van een printer. VWC zet dan een printer bij je neer en onderhoudt die ook nog. Dat doen we voor een vaste prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een abonnement is al gauw goedkoper dan koop. Vraag er naar in onze winkels in Genemuiden en Kampen!

Kom snel naar 1 van onze winkels voor persoonlijk advies

VWC ICT & Telecom