Digitalisering en Cloudscanning

Beheer(s) uw documentenstroom

Essentieel voor elk bedrijf: digitale documenten die snel te vinden zijn. De verwerking moet bovendien eenvoudig zijn. VWC in Genemuiden en Kampen levert daarvoor de juiste oplossingen: kopiëren, scannen en afdrukken zijn een fluitje van een cent en de documenten komen op een logische plek in uw netwerk terecht.

Cloudscanning

is daarvoor bijvoorbeeld een goede oplossing. Met een simpele druk op de knop zet u een document in Office 365, Google Docs of Dropbox, waarna u het later op elk gewenst tijdstip én op elk beschikbaar apparaat snel terug vindt. Hoe? Vergelijk dat maar met de werking van Google: tik een zoekterm in en uw document komt tevoorschijn. Groot voordeel van deze intelligente applicaties is dat volledige documenten doorzoekbaar zijn. Het zijn geen zoekmachines, maar vindmachines!

Softwareontwikkelaars in eigen huis

VWC heeft een eigen software afdeling, waar we voortdurend zoeken naar innovaties. Wij ontwikkelden bijvoorbeeld de revolutionaire FM Module. Daarmee digitaliseert en boekt u documenten die via de mail of post binnenkomen.

Maak een afspraak met 1 van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden

VWC ICT & Telecom