Mogelijkheden printen en scannen

Grote ordnerkasten met enorme papierdossiers zijn passé. We werken tegenwoordig zoveel mogelijk digitaal, maar dat betekent niet dat printen verleden tijd is. Multifunctionele printers zijn daarom dé oplossing. VWC is onafhankelijk leverancier voor deze apparaten die cruciaal zijn binnen elke organisatie.

Meer scannen, minder printen…

VWC in Genemuiden en Kampen heeft oplossingen voor kleine en grote organisaties. Voor elk bedrijf hebben wij het meest praktische apparaat. Van een relatief eenvoudige multifunctionele printer tot innovatieve machines die het middelpunt van een groot bedrijf vormen. Eigenlijk is het woord printer daarvoor niet meer de juiste benaming. Het zijn computers inclusief Office 365 en internet die ook kunnen printen en scannen.

‘Volg Mij-functies’ zijn voor grotere organisaties mooie oplossingen. Medewerkers kunnen met hun pasje of persoonlijke code op elke gewenst apparaat printen of scannen. Veiligheid en privacy zijn natuurlijk gegarandeerd. Ook handig: scannen naar de cloud. Met een simpele druk op de knop verhuist een gescand document naar een plek in Office 365 en de cloud. En vervolgens zijn die documenten ook nog razendsnel terug te vinden.

Meer scannen, minder printen. Dat is het credo bij alle moderne multifunctionele oplossingen. Met de juiste apparaten wordt elk werkproces efficiënter, eenvoudiger én goedkoper. Zeker met de dienstverlening van VWC. Met onze printabonnementen werken wij volledig op maat: advies, installaties, onderhoud, service en financiering zijn afgestemd op uw wensen. En dat tegen een vast, en laag, maandbedrag.

Ervaar de mogelijkheden in ons Experience Center in Kampen. Onze print- en scanspecialisten laten u graag kennismaken met de vernieuwende print -en scanwereld!

Maak een afspraak met 1 van onze specialisten in ons Experience Center

VWC ICT & Telecom