Koop en Lease

Wist u dat de meeste bedrijven apparaten leasen?

Waarom dure printers, scanners en multifunctionals kopen als je ze al voor een laag maandbedrag least? Met een serviceabonnement van VWC hebben bedrijven geen omkijken meer naar service, onderhoud of de aankoop van toners. De print- en scanspecialisten van VWC regelen dat. Geen verrassingen, geen sores! Maar liefst 80 procent van onze zakelijke klanten koopt geen apparaten, maar sluit een abonnement bij ons af. Ter vergelijk: koop begint bij 2500 euro, lease van een A3/A4 multifunctional is al mogelijk vanaf 47,95 euro per maand.

Tussentijdse aanpassing contract

Daarvoor levert VWC de apparatuur en het service en onderhoud. Wij houden via slimme systemen bovendien het maandelijks verbruik bij. Print u veel minder dan vooraf gedacht? Dan passen wij het maandbedrag aan! Ook als het abonnement nog maar net is afgesloten. Als ondernemers begrijpen wij dat de zaken door moeten gaan. Daarom komen we bij storingen snel in actie. Onze eigen service- en reparatieafdeling heeft daarvoor alle kennis in huis. Indien nodig maakt u tijdens de reparatie gebruik van een tijdelijke oplossing. Ook als u liever koopt, verzorgt VWC desgewenst service en onderhoud. Wij verlengen daarmee de levensduur van apparaten.

Uw oude data gewaarborgd

Aan het einde van die levensduur verwijderen wij bovendien alle data van een machine. Printers en multifunctionals bevatten namelijk net als computers, laptops, tablets en smartphones veel bedrijfsinformatie waarvan u liever niet wilt dat die in verkeerde handen terecht komt.

VWC heeft de juiste printoplossingen voor ZZP’ers, MKB-bedrijven en grote organisaties in het bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Ervaar ze in ons Experience Center in Kampen. Daar gaat een wereld voor u open!

Maak een afspraak met 1 van onze specialisten in ons Experience Center

 

VWC ICT & Telecom