Training

In samenwerking met onze eigen trainer Lieuwkje Kooistra en trainingspartners kunnen wij verschillende (basis)trainingen voor u organiseren. De inzet van programma’s en ICT hulpmiddelen rendeert namelijk het best wanneer er een bijbehorende training wordt gegeven.

Lieuwkje helpt u om de fijne kneepjes te leren

U heeft een (nieuw) product of dienst in gebruik, maar merkt dat u en uw collega’s met vragen lopen. Wat zijn de functionaliteiten? Wat kan ik er in mijn dagelijkse werk
mee? En waarvoor zet ik wat in?

Zeker in een tijd waarbij het onzeker is of alles op kantoor nog doorgaat of terugkomt, is het handig dat u digitaal sterk in de schoenen staat, door goed gebruik te maken van de verschillende programma’s die u heeft.

Zowel face-to-face in een klaslokaal als via Teams verzorgen wij trainingen. Al deze trainingen zijn voor al uw collega’s toegankelijk. Zo loopt niemand meer achter én hoeft u niet meer per persoon te betalen.

Kies & Mix

Voor ons maakt het niet uit welk onderwerp we behandelen en combineren graag, indien dit is gewenst. Onze trainer Lieuwkje biedt op dit moment de volgende trainingen:
• Onlineklas
• Sharepoint
• Teams


Download de Training op maat  flyer

Office 365
Veel producten die in het bedrijfsleven beschikbaar zijn, worden nog niet optimaal benut, omdat er niet de juiste kennis voor is. Office 365 is daarvan een mooi voorbeeld; uit onderzoek blijkt dat een gemiddelde gebruiker ongeveer 5% van de mogelijkheden van het pakket benut. De vraag is of we het resterende gedeelte echt nodig hebben en gaan gebruiken maar een kleine verhoging van dit percentage kan al veel voordelen opleveren. Een training met het Office 365 pakket kan er al snel voor zorgen dat de administratieve taken gemakkelijker uitgevoerd kunnen worden.

Vraag 1 van onze specialisten naar de mogelijkheden

VWC ICT & Telecom