Office 365

Met Office 365 creëer je documenten en presentaties die indruk maken, overal en altijd, ongeacht het apparaat dat je gebruikt. Dus ook op Apple en Android-telefoons en -tablets.

Slim samenwerken, communiceren en ondernemen. Dat maakt Office 365 mogelijk. Het is de basis voor bedrijven die in de cloud werken. Een onmisbare schakel voor bedrijven die door willen groeien. VWC is de specialist in Office 365. Ontdek alle mogelijkheden in ons Business Center in Kampen.

Met Office 365 beschikken uw medewerkers over de bekende en onmisbare programma’s Word, Excel en Outlook. Ook handig: Skype voor Bedrijven. Daarmee communiceert u heel eenvoudig met klanten, opdrachtgevers of andere relaties. Zakelijk skypen kan met meerdere bestanden tegelijk en delen van bestanden is een fluitje van een cent.

Officie 365 is ideaal voor bedrijven die werken vanuit verschillende locaties of waarbij medewerkers veel buiten kantoor werken. Ze hebben overal en altijd snel en makkelijk toegang tot bedrijfsinformatie en documenten. Thuis, op kantoor, bij klanten of eventueel tijdens vakantie. Office 365 synchroniseert bovendien met alle apparatuur. En goed om te weten: de online back up is ook meteen geregeld!

De mogelijkheden van Office 365 zijn zo groot dat ondernemers vaak niet alle functies gebruiken. Dat is natuurlijk jammer. Daarom helpt VWC u graag goed op weg. Ervaar alle mogelijkheden van Office 365 in ons Experience Center in Kampen.

Maak een afspraak in ons Experience Center voor een gratis demo

Bekijk al onze ict oplossingen

VWC ICT & Telecom