Cloud

Overal en altijd beschikbaar

Het is een beetje een modewoord: de cloud! Bij VWC kijken we graag nuchter naar zaken. Als we inschatten dat werken in de cloud voor een bedrijf weinig voordelen heeft en bovendien nogal duur is, dan zeggen we dat. En als we denken dat cloud voor uw bedrijf wel dé uitkomst is, zeggen we dat natuurlijk ook!

Wat cloud nou eigenlijk is? In feite betekent het niet meer dan dat uw medewerkers altijd toegang hebben tot bedrijfsdata die op een andere locatie is opgeslagen. Een eigen server is kortom niet meer nodig. U en uw medewerkers kunnen op elke plek makkelijk bij documenten en programma’s komen. Log in en ga aan de slag. Ook een koppeling met een boekhoudprogramma is mogelijk.

VWC is ook het goede adres voor cloud opslag. Daarmee realiseert u een eenvoudige werkomgeving waarover u ook overal kunt beschikken. Herstel van bestanden tot veertien dagen is dan bijvoorbeeld geregeld. Ook kunt u eenvoudig bestanden delen.

Kom eens langs in ons Businesscenter in Kampen, dan wegen we alle voor- en nadelen af. En wellicht heeft u wel interesse in een abonnement die we al aanbieden vanaf € 11,95 per maand.

Weten of voor uw organisatie de cloud de beste keus is?

Meer ict oplossingen van VWC

VWC ICT & Telecom